Kansanedustajan alastonkuva vietiin Facebookista

Lyly Rajala ihmettelee miksi hänen alastonkuvansa poistettiin nettisivustolta.

Kokoomuksen kansanedustaja Lyly Rajala julkaisi Facebookissa kuvan itsestään saunassa tammikuun alkupäivinä. 58-vutoias Rajala istui kuvassa leveä hymy kasvoillaan saunan lauteilla ja piti kädessään saunan tykötarpeita, kiulua ja kotikoivuista saunavihtaa. Kuvasta oli nähtävissä myös osa miehen sukukalleuksista.

Pari päivää myöhemmin hän julkaisi itsestään kuvan, jossa hän oli saunassa samassa asennossa puku päällä. Alastonkuva jäi tuolloin sivustolle. Nyt hän ihmettelee miksi nakukuva poistettiin Facebooksita.

– Minulle oli yllätys, että jos ihminen istuu saunassa - kuten me suomalaiset istumme – että saunavihta toisessa kädessä ja tällainen vedenheittokiulu toisessa kädessä, niin siitä tulee niin hirveä mekkala ja se jopa poistettiin sieltä. Kuulemma se ei kuulu näihin Facebookin sääntöihin. En tiennyt, että sauna on kielletty Facebookissa, Lyly Rajala kertoo Viihdeuutisille.

Kaikesta päätellen kansanedustajan loma Thaimaassa oli onnistunut. Niin hyväntuulisena hän aloitti työt eduskunnassa tiistaina.

– Niin kuin naamasta näkyy, niin minulta lähti psoriasis pois. Se on vaivani, jonka käyn hoitamassa vuosittain pois. Minulla on siellä sellainen pikkumökki, ja kun mikään ei maksa mitään, niin siellä on helppoa olla ja hoitaa itsensä kuntoon.

(MTV3-JARI KUPIAINEN)

Katso Lyly Rajalan haastattelu MTV3 Katsomo -palvelusta!

Lue myös:

    Uusimmat