Mainos

Kanervan esiintyminen närkästyttää - Tuomas-messua uhkailtu

Turun Mikaelin kirkossa huomenna pidettävään Tuomas-messuun on pestattu järjestysmiehet. Messun juontamisesta ja järjestelyistä vastaavan Kari Koukin mukaan tilaisuuteen todennäköisesti tulee paljon väkeä.

- Olen pyytänyt oville henkilöitä, joilla on järjestysmieskortti, kertoo Kouki.

Ulkoministeri Ilkka Kanervan (kok.) näkyvä osallistuminen messuun on herättänyt keskustelua ja närkästystäkin. Kanervan on määrä kantaa kulkueessa ristiä ja lukea Raamatun teksti.

Myös Iltalehden haastattelema kirkkoherra Jouni Lehikoinen myöntää, että seurakunta on saanut nimettömiä puhelinsoittoja naisilta, jotka eivät hyväksy Ilkka Kanervan esiintymistä Tuomasmessussa.Näiden naisten mielestä kirkko siunaa Kanervan tekemiset, jos se sallii hänen esiintymisensä messussa.

Kouki kertoo puolestaan saaneensa yhden tuohtuneen puhelun, jonka soittaja ensin uhkasi häiritä messua ja sen jälkeen vakuutti, ettei missään tapauksessa tule tilaisuuteen.

- Tämä on yksittäinen ylilyönti, arvioi Kouki.

Koukin mukaan Kanervan osallistumisesta Tuomas-messuun sovittiin jo viime vuoden puolella. Viimeaikojen tekstiviestikohu ei Koukin mukaan anna aihetta perua ministerin osallistumista. Kanerva on kerran aiemminkin lukenut tekstin Tuomas-messussa Turussa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.