Kalle Rovanperältä hillitön sutkautus suorassa lähetyksessä – ulkomaalaiset haroivat tämän kommentin jälkeen hiuksiaan, suomalaisille ei jäänyt mitään epäselväksi

Kalle Rovanperä on selvittänyt Portugalin MM-rallin perjantaipäivän lähestulkoon kokonaan läpi. Jäljellä on enää yksi lyhyt pätkä ennen yötaukoa.

MM-sarjaa johtava Rovanperä on ajanut päivän pätkät läpi lähtöjärjestyksessä ensimmäisenä, niin sanottuna aura-autona. Kyseessä on Rovanperän MM-ralliuralla ensimmäinen kerta tässä roolissa sorakilpailussa.

Jo ennakkoon oli tiedossa, että Portugalissa voisi tapahtua mitä tahansa ja siksi Rovanperän pitäisi vain ajaa pätkät siististi läpi ja maksimoida asemansa lauantaihin lähdettäessä. Muiden kuljettajien kärsittyä rengasrikoista ja muista vastoinkäymisistä Rovanperä on toteuttanut tätä ohjenuoraa täydellisesti. Hän on päivän viimeiselle ek:lle lähdettäessa rallissa toisena, 10,7 sekunnin päässä tallikaveristaan Elfyn Evansista.

Päivän viimeisen pidemmän pätkän maalissa Rovanperästä oli jo aistittavissa pientä helpotusta. Suomalaiskuljettaja sutkautti ek-haastattelussa ronskia tekstiä, jossa yhdisteltiin sujuvasti englantia ja suomea.

Valtaosalla kansainvälistä lähetystä seuraavista katsojista Rovanperän kommentti meni todennäköisesti yli hilseen, mutta suomen kieltä taitaville kävi kyllä hyvin selväksi, mistä oli kyse.

Mitä Rovanperä sanoi? Koko haastattelun voit katsoa jutun yläreunassa olevalta videolta.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat