Kalle Lamberg uutuusohjelmasta: Nyt selvitetään kuinka tyhmiä stadilaiset ovat

Stadi vs. Lande on koko perheen viihteellinen gameshow, jossa Suomi jaetaan kahtia ja kaupunkilaiset ja maalaiset ottavat toisistaan mittaa leikkimielisessä kilpailussa koko maan herruudesta.

Stadi vs. Lande -ohjelmassa toisiaan vastaan kuittailevat tunnetut koomikot Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.

Lamberg ja Saariluoma ovat luonnollisesti hyvin erimielisiä siitä, kumpi on visailussa sitä tyhmempää sorttia, kaupunkilaiset vai landelaiset.

– Tässä on vihdoin tarkoituksena selvittää, kuinka tyhmiä stadilaiset ovat, landea edustava Lamberg heittää.

Saariluoma ei suostu alentumaan yhtä suoraan vihjailuun, mutta hän myöntää, että ohjelmassa miesten keskinäistä kuittailua nähdään paljon.

– Tämä on komediashow, joka on naamioitu tietokilpailun muotoon. Vitsailemme tietysti vastakkainasettelusta niin toisillemme kuin kilpailijoillekin. Toivon, että vitsien määrä olisi mahdollisimman suuri, puolet ohjelmasta. Todellisuudessa se tulee olemaan niin, että tietokilpailua on 90 prosenttia ja aika heikkotasoisia vitsejä kymmenen prosenttia, Saariluoma ja Lamberg nauravat.

Todellisuudessa heidän mielestään kaupungissa ja maaseudulla asuvien ihmisten välillä on aina ollut olemassa tietynlainen vastakkainasettelu, mikä oli myös hedelmällinen lähtökohta ohjelmalle.

– Kallen alue saattaa olla alueellisesti iso, mutta ei varsinaisesti, koska ei siellä kuitenkaan tapahdu mitään, Saariluoma sanoo.

Myös tavoitteet ikuisen voittaja-arvuuttelun lopettamiselle ovat selvät.

– Oikeastihan tässä saatetaan tehdä historiaa, jos oikeasti selvitämme, tietävätkö stadilaiset mitään ulkomaailmasta ja toisin päin, Lamberg muistuttaa.

Stadi vs. Lande alkaa perjantaina 24. helmikuuta 2017 klo 20 MTV3-kanavalla.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja