Mainos

Kalervo Kummola: Ei me tyhmiä olla

Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola myöntää, että liitto teki hinnoitteluvirheen tänä vuonna jääkiekon MM-kisoissa. Hänen mukaansa lippujen hintoja olisi pitänyt porrastaa pelien mukaan.

Tänään illalla Jääkiekkoliitto ilmoitti sitten yllättäen, että se myy jäljellä olevat Leijonien Ranskan ja Kazakstanin otteluiden liput fani- ja perhepaketteina. Fani- ja perhepaketteihin kuuluu neljä pääsylippua yhden hinnalla.

– Ei me tyhmiä olla. Me olemme kuunnelleet kansan palautetta. Niillä, joilla ei ole ollut varaa, pääsevät nyt näkemään Leijonat. Hinnoista pelit eivät jää nyt kiinni, Kummola kertoo.

Kummolan mukaan virheestä on nyt opittu ja liitto aikoo varmasti ensi vuonna porrastaa lippujen hintoja. Hän toivoo, että jokaisen Suomen ottelun liput myydään loppuun.

Fani- ja perhepaketteihin kuuluu neljä pääsylippua yhden hinnalla. Paketti maksaa katsomokategoriasta riippuen 195 tai 155 euroa. Paketit tulevat myyntiin maanantaiaamuna kello 9 Lippupisteen myyntikanavien kautta. Lippuja ei myydä kuitenkaan R-kioskeilla.

Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola arvioi kumpaankin otteluun olevan jäljellä reilut 2000 lippua.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.