Mainos

Jääkiekkopomo myöntää: Lippujen hinnoittelussa tehtiin virhe

Leijonien kahteen peliin on päätetty myydä lippuja alennettuun pakettihintaan. Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurmisen mukaan hintojen alentamiseen vaikuttivat vahvasti fanien terveiset.

– Me ollaan kuunneltu kohtuullisen herkällä korvalla sitä aika voimakastakin julkista keskustelua, mitä lippujen hinnat on aiheuttanut. Toisaalta sitten halutaan tarjota kaikille Leijonafaneille mahdollisuus tulla seuraamaan pelejä.

Nurminen myöntää, että lippujen hinnoittelussa tapahtui virhearvio.

– Meillä ei ymmärretty hinnoitteluvaiheessa porrastaa pelejä vastustajan tai pelin kiinnostavuuden mukaan. Kysyntä oli selvästi pienempää Ranskan ja Kazakstanin peleihin, siksi se (alennus) kohdistuu nimenomaan näihin kahteen peliin. Muihin Suomen peleihin on luvassa kutakuinkin täysi tupa muutenkin.

Nurmisen mukaan myös julkinen paine vaikutti asiaan

– Se on siihen varmasti osittain vaikuttanut, mutta kyllä me enemmän halutaan, että Leijonat pelaa täyden katsomon edessä.

Myös kisojen pääsihteeri Mika Sulin myöntää, että faneja on jouduttu kuuntelemaan lippuasiassa.

– Me olemme kuunnelleet palautetta totta kai. Me pystytään klaaraamaan nämä kisat taloudellisesti, vaikka vielä on paljon liikkuvia osia. Riski on pienentynyt ja kisat viedään positiivisesti läpi, Sulin toteaa.

Leijonien Ranskan ja Kazakstanin pelien loput pääsyliput myydään fani- ja perhepaketteina. Fani- ja perhepaketteihin kuuluu neljä pääsylippua yhden hinnalla. Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Kalervo Kummola arvioi kumpaankin otteluun olevan jäljellä reilut 2000 lippua.

Paketit tulevat myyntiin huomenna aamulla kello 9 Lippupisteen myyntikanavien kautta. Lippuja ei myydä kuitenkaan R-kioskeilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.