Kaj Kunnas palaa juontohommiin mittavan Yle-uran päätyttyä: "Nyt sitä örinää pönttöön!"

Kunnas juontaa Tukholmassa 22. huhtikuuta järjestettävän Superpesiksen kauden avaustapahtuman.

Kaj Kunnaksen, 53, mittava 27 vuoden ura Yleisradiolla päättyi maaliskuun lopussa. Kunnas kertoi MTV:lle, että päätökseen vaikuttivat muun muassa hänelle viime vuonna tapahtunut aivoinfarkti sekä hänen vaimonsa sairastuminen syöpään tänä vuonna. 

– Sanotaanko näin, että aika aikansa kutakin. Päätökseen vaikutti myös oma aivoinfarktini viime vuonna ja vaimoni sairastuminen. Jollakin tapaa minulle tuli sellainen olo, että nyt kannattaisi tehdä jotain muuta. Haluan nyt keskittyä perheeseeni, Kunnas kertoi.

– Ensimmäinen huhtikuuta alkaen olen niin sanotusti free agent. Lähden todella haikein mielein Yleltä. En halua katkaista napaanuoraa kokonaan. Koskaan ei tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt mennään terveys edellä. Aion kuitenkin katsoa uteliaan rohkeana tulevaisuuteen.


Yksi osa Kunnaksen tulevaisuutta on Suomen pesäpallon pääsarjan, Superpesiksen 22. huhtikuuta Ruotsin pääkaupunki Tukholmassa järjestettävän Finnish Baseball Goes Stockholm -avajaistapahtuman juontaminen.

– Odotan tapahtumasta aurinkoista, iloista ja rajat ylittävää tapahtumaa! Nyt näytetään tukholmalaisille, kuinka upea peli pesis on. Nyt pistetään sitä kuuluisaa "örinää pönttöön", Kunnas intoilee tiedotteessa.

– On suuri ilo ja kunnia saada olla yhtenä palasena tätä kokonaisuutta. Odotan "Tukholman valtausta" vesi kielellä. Tai kuten jenkit sen ilmaisisivat: History will be made.

Kunnaksen juontopestistä kerrottiin tapahtuman Facebook-sivulla. Tukholmassa järjestettävässä tapahtumassa pelataan naisten ja miesten Superpesis-kauden viralliset avausottelut.

10:06

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja