Mainos

Kahdeksan tapaa tuntea läheisyyttä seksin jälkeen

Mieti hetki, mitä sinä ja rakkaasi yleensä teette seksin jälkeen. Aika todennäköisesti joko nukutte, syötte tai napsautatte television päälle. Ei kovin romanttista, ottaen huomioon, että seksin jälkeiset pari tuntia ovat parasta aikaa luoda läheinen suhde toisiinne.

– Orgasmin jälkeen vapautuu hormoneja, jotka lisäävät yhteenkuuluvuuden tunnetta. Tämä kannattaa hyödyntää tekemällä yhdessä asioita, jotka pidentävät tätä tunnetta, seksologi Rachael Ross kertoo. Se ei kuitenkaan tarkoita kiihkeitä keskusteluita tai pelkkää silmiin tuijottelua. Pienillä eleillä voi korjata isoa satoa. Kokeile näitä Cosmopolitanin vinkkejä vaikka jo tänään!

1. Jos olet nälkäinen, unohda pizzan tilaaminen. Ota sen sijaan esiin pullo punaviiniä ja juustoa. Se jatkaa kokemianne aistinautintoja. Viinin antioksidantit lisäävät myös verenkiertoa, mikä rentouttaa teitä molempia.

2. Vaihtakaa seksin jälkeinen suihku hartiahierontaan. Yhteenkuuluvuutta luovat hormonit vapautuvat kosketuksesta, joten hieronta jatkaa näitä läheisyyden tunteita.

3. Ennen kuin käytte tositoimiin, sulkekaa kaikki vempaimet kännykästä läppäriin ja televisioon. Näin olette seksin jälkeenkin kytkettyinä vain toisiinne, ettekä Facebookin statuspäivityksiin tai uusimpiin uutisotsikoihin.

4. Sen sijaan, että kääntäisit rakastelun jälkeen rakkaallesi kylkeä, kiedo jalkasi hänen yli ja lepuuta kättäsi hänen rinnallaan. Se säilyttää yhteyden välillänne paremmin kuin lusikka-asento.

5. Yksi sana: kynttilät. Sytytä muutama kynttilä rakastelun jälkeen, ja tunnelma on heti paljon romanttisempi.

6. Pinnaa menoista, jos niihin olisi lähdettävä suoraan sängystä. Äkkilähtö rakastelun jälkeen on totaalinen tunnelmantappaja, olit sitten sopinut brunssin kaverisi kanssa tai menossa suosikkijumppatunnillesi. Siirrä suunnitelmiasi ja nauti kiireettömästä tunnista tai parista sängyssä tekemättä mitään.

7. Tallenna musiikkisoittimeesi romanttinen soittolista. Valitse biisejä, jotka muistuttavat yhteisistä parhaista hetkistänne (kuten konsertista, jossa kävitte yhdessä). Jo kappaleiden kuuntelu vahvistaa läheisyyden tunnettanne ilman, että teidän tarvitsee puhua.

8. Pukekaa toisenne. Napita hitaasti hänen paitasi kiinni ja anna hänen vetää mekkosi vetoketju takaisin ylös. Toistenne pukeminen on todella intiimiä.


MTV3/Helmi

Lähde: Cosmopolitan.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.