Kadonneen jäljillä ollaan myös AVAlla

Kaksi kertaa peräkkäin Suomen parhaana tosi-tv-ohjelmana palkittu Kadonneen jäljillä palaa keväällä ruutuun kymmenellä uudella jaksolla. Ohjelman toisena juontajana Jenni Pääskysaaren ohella aloittaa Antero Vartia.

Kadonneen jäljillä auttaa suomalaisia löytämään ulkomaille kadonneita läheisiään. Ohjelma kertoo sekä etsijän että maailmalle kadonneen tarinan koskettavasti ja vahvasti myötäeläen. Ohjelman kolmannella tuotantokaudella matkataan muun muassa Malesiaan, Ranskaan, Nepaliin, Venäjän Karjalaan ja Yhdysvaltoihin.

Juontajat Jenni Pääskysaari ja Antero Vartia ovat etsijöiden tukena tunteellisen matkan alusta loppuun. Vaikka aikaa olisi kulunut vuosia tai vuosikymmeniä, läheisen ihmisen löytyminen voi muuttaa koko elämän.

Kadonneen jäljillä -sarjan kaksi ensimmäistä tuotantokautta keräsivät loistavat katsojaluvut ja saivat katsojilta myös ennätysmäärän positiivista palautetta. Ohjelmaa on seurannut parhaimmillaan lähes miljoona suomalaista. Koskettavien tarinoiden jatkoa seurataan tiiviisti ohjelman huippusuosituilla nettisivuilla.

Kadonneen jäljillä perustuu hollantilaiseen Spoorloos alkuperäisformaattiin. Ohjelma on ollut kaikkialla menestys aidon ja syvästi inhimillisen sisältönsä vuoksi.

Kadonneen jäljillä pikauusinnat AVAlla maanantaisin klo 22.00 alkaen 12.3.2012.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja