Mainos

Kaahari ajoi melkein poliisin päälle - vasta kolmas piikkimatto pysäytti

Mikkeliläismiehen meno oli harvinaisen kovaa eilen Mäntyharjulla.

Mies anasti auton, oli ajaa poliisin päälle ja jäi lopulta kiinni piikkimattoon. Hän oli huumausaineen vaikutuksen alaisena ja ilman voimassaolevaa ajokorttia liikenteessä.

Kaikki sai alkunsa eilen aamupäivällä, kun nuorehko mies varasti henkilöauton Mäntyharjuntieltä. Auton omistaja kuitenkin näki autonsa liikenteessä ja soitti asiasta hätäkeskukseen.

Hetkeä myöhemmin auto ajoi poliisipartiota vastaan Varpasentiellä, Mäntyharjulta etelän suuntaan. Poliisin käännyttyä auton perään, se lähti kiihdyttämään, eikä noudattanut pysähtymismerkkiä. Poliisin mukaan autoa koetettiin pysäyttää piikkimaton avulla Varpasentiellä, mutta kuljettaja vältti piikkimaton kääntymällä takaisin Mäntyharjun suuntaan.

Poliisin mukaan auton eteen asetettiin toinen piikkimatto, mutta pakeneva kuljettaja onnistui kiertämään sen pientareen kautta. Piikkimaton kiertämisen jälkeen auto ajoi kohti konstaapelia, joka oli pysäyttämässä muuta liikennettä. Konstaapeli oli vaarassa jäädä auton alle, mutta onnistui väistymään pois auton edestä.

Noin viisi kilometriä ennen Mäntyharjun keskustaa auton eteen saatiin uudestaan piikkimatto. Kuljettaja pysäytti autonsa ennen mattoa ja hänet saatiin lopulta kiinni.

Tilanteeseen osallistui Etelä-Savon poliisilaitoksen partioiden lisäksi yksiköitä Kouvolan liikkuvasta poliisista.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.