Mainos

Kaahaaja yritti ajaa poliisin päälle Hirvensalmella

Rajua ylinopeutta ajanut mies on yrittänyt ajaa kahden poliisin yli Hirvensalmella Etelä-Savossa eilisiltana. Mies on pidätetty ja poliisi tutkii tapahtumaa murhan yrityksenä.

Mikkelin poliisin mukaan hätäkeskus sai ilmoituksen viitostietä pohjoiseen menossa olleesta autosta, joka kovalla nopeudella ohitti muita ajoneuvoja. Poliisi yritti pysäyttää auton Hirvensalmen Lahnaniemellä.

Vuonna 1972 syntynyt kuljettaja ei kuitenkaan noudattanut pysäytysmerkkiä. Auto ohitti poliisipartiot yli 150 kilometrin tuntinopeudella alueella, jossa on sadan kilometrin nopeusrajoitus.

Ajoradalla seisseet Liikkuvan poliisin miehet joutuivat hyppäämään tien sivuun auton edestä. He selvisivät vammoitta.

Viime tipassa

- Tilanne oli todella vaarallinen, arvioi rikosylikomisario Kalle Toivanen Mikkelin poliisista.

- Hieman ennen iltakuutta partio sai lähestyvän auton tutkan piiriin. Silloin se oli ehkä puolen kilometrin päässä. Autolle mitattiin koko ajan kiihtyvä nopeus, ja hetkeä ennen partion sivuuttamista vauhti oli 159 kilometriä tunnissa. Kun auto tulee sitä vauhtia, voi sanoa, että poliisit ehtivät viime tipassa alta pois. Kyse oli sekunneista.

Toivasen mukaan kuljettaja ei myöskään tehnyt mitään väistääkseen poliiseja tai hidastaakseen nopeuttaan. Hän ajoi aivan suoraa linjaa.

Auto löytyi myöhemmin tyhjänä Merrasmäentieltä. Kuljettaja saatiin kiinni iltayhdeksältä Hietasesta. Mies oli humalassa. Kiinniotto sujui rauhallisesti.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.