Juventus ja Cristiano Ronaldo ovat Mestarien liigassa tiukan paikan edessä: "Ei olisi kaukana katastrofista"

5:25
C Moren jalkapallostudion juontaja Petri Pasanen pohjustaa Mestarien liigan neljännesvälierien toisia osia

Juventuksella on tiistai-iltana kovat panokset, kun se kohtaa Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa kotonaan Porton, joka vei ensimmäisen osan nimiinsä 2–1.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

C Moren jalkapallostudion juontaja Petri Pasanen puhuu Juventuksen kohdalla ei enempää eikä vähempää kuin pakkovoitosta – ja nimenomaan sellaisesta voitosta, joka vie joukkueen myös jatkoon.

Kun italialaisjätti hankki Cristiano Ronaldon kesällä 2018, tarkoituksena oli, että kolmesti putkeen Mestarien liigan Real Madridin kanssa voittanut Ronaldo johdattaisi torinolaiset ensimmäiseen Mestarien liiga -voittoonsa sitten vuoden 1996.

Ensimmäisellä yrityksellä noutaja tuli puolivälierissä, viime vuonna jo neljännesvälierissä.

Nyt Juventuksen on yksinkertaisesti pystyttävä parempaan, ihan jo siksikin, että yhdeksän Italian mestaruutta peräjälkeen voittanut seura on Serie A:ssakin vasta kolmannella sijalla. 

– Se olisi valtava pettymys, jos Juventus ei menisi nyt jatkoon. Finaalipaikka olisi varmaan hyvä, koska Andrea Pirlo debytoi tällä kaudella valmentajana tällä tasolla. Kaikki vähemmän, no, ei se kaukana olisi katastrofista. Juventuksen on pakko mennä tästä jatkoon tai muuten tulee varmaan seurauksia ensi kauden joukkueessa, Pasanen arvioi.

Jutun ylälaidassa olevalta videolta voit katsoa Pasasen arviot myös Liverpoolin ja FC Barcelonan tilanteesta tuleviin neljännesvälieräotteluihin lähdettäessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja