Mainos

Juustoportti ja Karkkila palkittiin hyvinä työnantajina

Juustoportti palkittiin panostuksesta henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin, Karkkilan kaupunki taas on useiden vuosien ajan tarjonnut työpaikkoja vaikeasti työllistyville.

Jalasjärveläinen Juustoportti ja Karkkilan kaupunki saivat työministeriöltä tämän vuoden Hyvän työnantajan palkinnon. Ministeriö palkitsi samalla Raahen seutukunnan työvoimatoimiston hyvästä palvelusta.

Hyvä työnantaja -palkinto on tunnustus ansiokkaasta toiminnasta työyhteisön kehittämisessä. Palkinto on annettu 29 kertaa.

Juustoportti on perheyritys joka työllistää vajaat 100 henkeä, kesäisin jopa 160. Palkinto myönnettiin panostuksesta henkilöstön osaamiseen ja työhyvinvointiin. Yritys on luonut kokoaikaisia työpaikkoja eikä ole lomauttanut työntekijöitään.

Karkkilan kaupunki palkittiin siitä, että se on vuosien ajan ja useiden hankkeiden avulla tarjonnut työpaikkoja vaikeasti työllistyville. Kuntoutuville mielenterveys- ja päihdeongelmaisille työttömille on luotu mahdollisuuksia tuettuihin työsuhteisiin. Lisäksi kaupungin henkilöstön kehittämiseen on satsattu, henkilöstön määrä on kasvanut ja määräaikaisia on vakinaistettu.

Raahen työvoimatoimisto palkittiin asiakaslähtöisestä ja hyvästä palvelusta, joka on myös tuottanut hyviä tuloksia. Toimisto on kehittänyt aktiivisesti palvelumallia, toimintatapoja ja työkäytäntöjä.

Työministeri Tarja Cronberg luovutti palkinnot valtakunnallisilla Työn Päivillä Vantaan Tikkurilassa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.