Kuorma-auto ajoi nosturi ylhäällä kahdesti päin siltaa Kehä I:llä – liikenne seis puoli tuntia, kuljettaja sairaalaan: "Aikamoista tuhoa"

Kuorma-auto ajoi nosturi ylhäällä kahdesti päin siltaa Kehä I:llä – liikenne seis puoli tuntia, kuljettaja sairaalaan:"Aikamoista tuhoa" 0:40
Nosturia kuljettanut kuorma-auto ajoi hurjin seurauksin päin liikennemerkkikehikkoa ja ylikulkusiltaa.

Espoossa Kehä I oli puolisen tuntia suljettuna länteen päin liikenneonnettomuuden vuoksi Kalevalantien ja Turvesuontien välillä. Onnettomuuden aiheutti kuorma-auto, joka ajoi nosturi ylhäällä osuen sekä opaste- että ylikulkusiltaan noin 300 metrin välein, kertoo Länsi-Uudenmaan päivystävä palomestari Jaakko Niskala MTV Uutisille.

– Kuljettaja oli luullut ensimmäisen törmäyksen jälkeen, että rengas oli mennyt puhki ja jatkanut eteenpäin. Toisen törmäyksen jälkeen hän oli tajunnut tilanteen ja pysäyttänyt auton, Niskala kertoo.

Kuorma-auton kuljettaja sai lieviä vammoja, ja hänet kuljetettiin onnettomuuspaikalta sairaalaan. Sivullisille tai muille ajoneuvoille ei aiheutunut tilanteessa vahinkoa. 

"Seurauksena aikamoisia tuhoa"

MTV Uutiset tavoitti paikalla liikkeellä olleen Joshua Martinin, joka otti tilanteen jälkipyykistä kuvia. Niissä näkyy keskelle Kehää pudonnut liikennemerkkikehikko, sillan kohdalta vaurioitunut liikennemerkki sekä vaurioitunut nosturia kuljettanut kuorma-auto.

Paikalle kertyi kourallinen ihmisiä tapahtunutta ihmettelmään.

– Iso kuorma-auto nostureineen osui liikennemerkkeihin ja toiseenkin kehikkoon. Seurauksena oli aikamoisia tuhoja, Martin kertoo.

Tarkemmin hän ei tilanteesta osaa sanoa, sillä hän saapui paikalle vasta rysäysten jälkeen.

Tien ollessa poikki poliisi ohjasi liikenteen Turvesuontien kohdalla kiertotielle. Liikenne sujuu nyt hätäkeskuksen mukaan normaalisti.

*Juttua päivitetty kello 20.23: täydennetty palomestarin antamien tietojen mukaan. 

*Juttua päivitetty kello 20.54: Juttua täydennetty kuvalla ja silminnäkijäkertomuksella.

WhatsApp_MTV3_Stripe_


Lue myös:

    Uusimmat