Jutta Gustafsberg hioo viimeisiä valmisteluja MM-kisoihin

Yrittäjä Jutta Gustafsberg tekee tiiviitä valmisteluja ennen lähtöä Serbiaan.

Fitnessurheilija Jutta Gustafsberg kisailee kotimaassaan vielä kerran ennen Serbian MM-kisojen tosikoitosta, jota varten hän trimmasi elämänsä uuteen otokseen vapusta alkaen. Sunnuntaina Jutta nähdään SM-kisoissa Fitness Expossa Finlandia-talolla. Jokapäiväinen elämä muuttui kovasti sen jälkeen, kun Jutta päätti ryhtyä kuntoilemaan tavoitettaan varten.

– Olen ollut vapusta saakka dieetillä. Elämä on ollut niin kurinalaista, ja olen joutunut tekemään hemmetin isoja uhrauksia tän harrastuksen eteen. Nyt on se aika, että pääsee nauttimaan työn tuloksista, hän pohtii.

Jutta iloitseekin valtavan vaivannäön kantaneen hedelmää. Erityisesti kisaviimeistelyt ovat saaneet paljon aikaa.

– Olen mielestäni paremmassa kunnossa kuin koskaan. Lappeenrannan kisoissa kaksi viikkoa sitten kunto ei ollut niin hyvä, mutta nyt se on selkeästi parempi. Paljon saatu puutteita korjattua, ja rasvamäärätkin ovat riittävän alhaalla. Mielenkiinnolla odotan, odotukset ovat ihan korkealla, hän iloitsee.

Vaikka timmi fitnessurheilija on huippukireässä kunnossa, hän löytää silti parannettavaa. Kaiken kaikkiaan kiloja on tippunut suurin piirtein kymmenen.

– Rasvaprosenttia en ole mitannut. Toki pepusta ja jaloista vähän voisi lähteä, hän pohtii.

– Olisin voinut ottaa jo Lappeenrannan kisan jälkeen, mutta en ottanut. Herkutteluna ovat nämä peruskliseet: Lakritsaa ja punaviiniä. Se mikä on jännää, mulla ei oo mitään isompia mielitekoja. Jotenkin olen päässyt niistä yli, hän kertoo.

Body Fitnessin MM-kisat käydään 15. lokakuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat