Justin Theroux esitteli ennennäkemätöntä tatuointiaan – peittää puolet selästä!

Jennifer Anistonista hiljattain eronnut näyttelijä esitteli valtavaa selkätatuointiaan.

The Leftovers -sarjasta tuttu Justin Theroux vilautti selästään löytyvää massiivista tatuointiaan. Theroux esitteli tatuointia ollessaan vieraana Jonathan Van Nessin podcastissa Vulture Festival -tapahtumassa.

Suorana lavalta käsin tehdyllä podcastilla oli live-yleisö täynnä Therouxin faneja. Yksi paikallaolijoista kysyi paljon tatuointeja omistavalta näyttelijältä antamaan taustaa johonkin omistamaansa tatuointiin. Theroux päätti esitellä ennennäkemätöntä kuvaa selässään.

– Minulla oli kaksi pitbull-koiraa. Kun ne kuolivat, omistin molemmille yhden puolikkaan selästäni. Tatuointi on kuva rotasta, koska koirallani oli tapana tappaa rottia puistossa. Se oli kauheaa. Lisäksi kuvassa on pulu. New Yorkin pulu ja rotta, Theroux sanoi ja nosti paitaansa näyttääkseen yleisölle osan tatuoinnistaan.


Theroux näyttää tatuointia videolla.

Theroux ei ole ainoa Hollywood-mies, jolta löytyy valtava tatuointi selästä. Esimerkiksi Batman-näyttelijä Ben Affleckilla on lähes koko selän peittävä feenikslintutatuointi.

Affleck hankki selkätatuoinnin erottuaan pitkäaikaisen vaimonsa Jennifer Garnerin kanssa vuonna 2015. Myös Theroux on hiljattain käynyt läpi eron, hänen ja Jennifer Anistonin avioliitto päättyi helmikuussa. Therouxin tatuointi ei kuitenkaan näytä olevan erosurujen parantelua, vaan yksinkertainen tribuutti näyttelijän edesmenneille koirille.

Lue myös:

    Uusimmat