Juontaja Vappu Pimiä sai yllättävän puhelun – kiiruhti tuuraamaan kollegaansa Kokkisodan kuvauksiin: "Onhan tässä painetta"

3:35
Vappu Pimiä joutui yllättäen uuden haasteen eteen. Näin suosikkijuontaja kommentoi Sikke Sumarin tuuraamista viime syksynä ohjelman kuvauksissa.

Vappu Pimiä sai tuurauskeikan Kokkisota-ohjelmaan viime syksynä, kun ohjelmaa kuvattiin. Pimiän juontama ensimmäinen jakso nähdään torstaina 10.6.

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä pääsi tuuramaan Kokkisodan vakituista juontajaa Sikke Sumaria yllättäen viime syksynä. Koronapandemian vuoksi Pimiän kanssa oli jo aiemmin sovittu, että hän tulisi tuuraamaan, mikäli tilanne sellaista vaatisi. Pimiä suostui, mutta ei uskonut, että tuurauspyyntö todella tulisi. 

Hän sai puhelun kesken mökkimatkan.

– Olin ajelemassa mökiltä Salosta Helsinkiin ja minun oli tarkoitus pitää vapaapäivä, mennä osteopaatille ja muuta. En sitten mennytkään, kun kävi kutsu tänne, Pimiä kertoo.

Millä mielellä Pimiä hyppää legendaarisen Sikke Sumarin tehtäviin?

– Tietenkin ne ovat isot saappaat, että onhan tässä painetta. Eikä ihan kauheasti ehdi miettimään.

Ruuanlaitto on Pimiälle kuitenkin tuttu ja turvallinen alue. Tähti on kirjoittanut kolme kokkikirjaa ja tehnyt tv-ohjelmia ruuan parissa.

– Tiedän aika paljon ruuasta kuitenkin. Olen lukenut siitä tosi paljon teini-iästä asti. Tiedän ruuasta yleensä varmaan vähän keskivertoa enemmän, Pimiä epäilee.

Ohjelmassa Pimiä aikoo kertoa myös oman mielipiteensä vierailijoiden kokkauksista.

– Kyllä minä sanon, jos en tykkää ja sanon tietenkin myös, jos tykkään.

Kokkauskisan uuden kauden kolmannessa jaksossa 10.6. vieraana ovat muusikot Jesse Markin ja Kasmir. Kokkisotureina nähdään Serko RantanenjaTommi Tuominen.

Kokkisota, 5. tuotantokausi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 20 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja