Sikke Sumari joutui jäämään pois Kokkisodan kuvauksista, kun Koronavilkku hälytti – juontajakollega riensi paikkaamaan

Kokkiosodan uusi kausi alkaa torstaina. Ohjelmassa nähdään vierailevana juontajana kauden aikana Vappu Pimiä. MasterChef-kilpailijana tunnettu Sirly Ylläsjärvi on Kokkisodan uusi tulokas.

Kaksi kokkia, kaksi vierasta ja 20 euron kauppakassi. Rakastettu Kokkisota tarjoaa aina yllättäviä elämyksiä, kun tällä yhtälöllä loihditaan 20 minuutissa upea ateria, jonka pitää miellyttää niin juontaja Sikke Sumaria kuin yleisöäkin.

Kokkisodan uudet jaksot on kuvattu syksyllä 2020. Kuvauksissa noudatettiin äärimmäistä tarkkuutta ja koronaohjeistuksia. Ohjelman juontajalla Sikke Sumarilla tuli kuvausten aikaan ilmoitus Koronavilkun kautta mahdollisesta altistumisesta. Sikke meni välittömästi testeihin, mutta kuvaukset jatkuivat suosikkijuontajan poissa ollessakin. Siken saappaisiin hyppäsi testitulosten odotusten ajaksi Vappu Pimiä. Pimiän juontamat jaksot nähdään myöhemmin kauden aikana.

– Olen tyytyväinen, ettei Kokkisodan kuvauksia tarvittu keskeyttää, vaikka Koronavilkkuni vilahtikin. Minulla ei ollut koronaa, mutta koska hälytys tuli, piti mennä testiin, enkä voinut mennä juontamaan. Onneksi saatiin Vappu sinne. Täytyy katsoa, ettei hän vaan ole liian hyvä! Sikke sanoi nauraen ja kiitteli heti perään Pimiän hoitaneen tilanteen suvereenisti.

Kokkisota, 5. tuotantokausi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla torstaina 13.5. klo 20 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja