Mainos

Junaliikenne lentoasemalle jumittui – palamaan syttynyt junan ajolanka pysäytti Kehäradan liikenteen

Junaliikenne Kehäradalla oli pysähdyksissä kokonaan reilun varttitunnin ja osittain reilun tunnin. Juna seisahtui iltaseitsemältä Vantaan Aviapoliksen asemalle, sillä junan ajolangat ovat syttyneet palamaan junatunnelin katossa.

– Ajolanka junaradalla oli mennyt oikosulkuun tiivistekuminauhan pudottua, päivystävä palomestari Tommi Luhtaniemi Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta vahvistaa.

Kehäradan liikenne oli kokonaan seisahduksissa noin vartin ajan, kun pelastustyöntekijät sammuttivat oikosulun aiheuttamaa pientä tulipaloa. Noin tunnin ajan käytössä on ollut vain toinen, Aviapoliksesta Tikkurilan suuntaan menevä raide.

Lentoasemalle matkustavia kehotettiin käyttämään bussia, esimerkiksi Tikkurilasta.

Helsinki-Vantaan lentoasemalle kulkee toistaiseksi joka toinen I-juna (lähtöminuuteilla 06 ja 26) ja joka toinen P-juna lähtöminuuteilla 16 ja 46.

VR kertoi verkkosivuillaan kääntäneensä P-junat I-juniksi Malminkartanossa ja I-junat P-juniksi Leinelässä ratajärjestelmävian vuoksi. Matkustajia pyydettiin varautumaan viivästyksiin sekä peruutuksiin koko lähiliikennealueella.

VR kertoo pyrkivänsä normaaliin junatarjontaan kello 21 alkaen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.