Julkkiskokki Sara La Fountain: Minua kiusattiin koulussa

Täydellinen päivä -ohjelmaa luotsaava julkkiskokki, malli Sara La Fountain kertoo joutuneensa lapsuudessaan kiusatuksi eksoottisen ulkonäkönsä vuoksi. Pienen tytön tuska kasvoi niin suureksi, että Sara päätyi vaihtamaan sekä nimeään että kouluaan saadakseen olla rauhassa.

Anna-lehden uudessa numerossa La Fountain kiistää huhut, joiden mukaan hän olisi itse keksinyt hienon nimensä.

– Herran jestas, miksi olisin ihmeessä olisin? Synnyin Santa Barbarassa, Kaliforniassa, isäni on amerikkalainen ja äitini suomalainen. Isän suku on peräisin Ranskasta, mutta isä jätti amerikkalaisittain nimen lopusta e-kirjaimen pois, Sara selventää nimensä taustaa.

Saran vanhempien erottua, tuleva tähtikokki muutti äitinsä kanssa Suomeen. Koulunkäynti ei ollut tummasilmäiselle pikkutytölle ihan helppoa.

– Minua kiusattiin ekaluokalla nimeni ja ulkonäköni takia. Äiti huomasi, että iloinen tyttö muuttui yhtäkkiä alakuloiseksi, joten vaihdoin steinerkouluun. Samalla otin käyttöön isäpuoleni sukunimen Kurosen, ja Sarah suomennettiin Saaraksi. Täysi-ikäisenä aloin taas käyttää oikeaa nimeäni, tosin Sarah on lyhentynyt Saraksi.

Sara La Fountain tulee MTV3:n verkkovieraaksi torstaina 15.5. kello 19.00–20.00. Kysymyksiä Saralle voit lähettää tästä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat