Jukka Haapalainen muistelee erästä täyden kympin tanssia: "En usko, että niin lyhyessä ajassa olisi edes mahdollista..."

2:42
Katso videolta, kenen kympin tanssista on kyse!

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Jukka Haapalainen muistelee ohjelman erikoisjaksossa erästä täyden kympin tanssia. 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa rakastaville on luvassa sunnuntain 22.11. live-semifinaalilähetyksen peruuntumisesta huolimatta tanssintäyteinen ilta, kun MTV3-kanavalla esitetään ennennäkemätön erikoisohjelma täyden kympin tansseista kautta aikojen.

Erikoisohjelmassa tuomari Jukka Haapalainen kertoo, mikä tanssiesitys hänelle on erityisesti jäänyt mieleen kympin arvoisista tansseista. 

– Hän esiintyy hyvin keskittyneesti ja siitä tulee sellainen vaikutelma, että hän hyvin tarkka siinä liikkeen tuottamisessa. Hän on todella hienosti koko ajan oman painonsa päällä. Ihan kuin vähän niin kuin vahongossa tekisi kaiken oikein. En usko, että on täysin mahdollista noin lyhyessä ajassa saavuttaa tuollaista teknistä täsmällisyyttä, Haapalainen analysoi. 

Katso videolta, kenen kympin tanssista on kyse!

Muistatko kuka sai TTK:n historian ensimmäisen kympin ja keneltä tuomarilta? Muun muassa se selviää Tanssii Tähtien Kanssa: Täyden kympin tanssit -ohjelmassa, jossa palataan TTK:n historian upeimpien, täydet kymmenen pistettä saaneiden tanssien pariin ja nähdään parhaita tansseja menneiltä 12 kaudelta vuodesta 2006 lähtien.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja