Mainos

Juhannuslohi

Ainekset:

  • 800 g merilohifileetä
  • 8 dl vettä
  • 4 dl valkoviinietikkaa
  • 2 tl suolaa
  • Kastike
  • 3 dl majoneesia
  • 3 dl kermaviiliä
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl Dijon-sinappia
  • 2 dl tillisilppua
  • suolaa
  • valkopippuria

Valmistusohje:

Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.

Sekoita vesi, viinietikka ja suola. Laita lohenpalat liemeen ja anna seistä jääkaapissa 3-5 tuntia.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Valuta lohipalat liemestä ja laita kastikkeeseen.

Anna maustua kylmässä seuraavaan päivään. Ripottele pinnalle tuoretta tillisilppua.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.