Juha Tapio aikoi lopettaa kahdesti: "Jos laulujen tekeminen loppuu, niin sitten loppuu urakin"

Juha Tapio on kertonut aikoneensa lopettaa uransa 1,5 vuotta sitten. Laulaja paljastaa Cafe Lanzarote -podcastissa, että hän oli vähällä lopettaa jo kerran aiemminkin.

Laulajatähti Juha Tapio, 44, puhui Vain elämää -ohjelmassa aikoneensa lopettaa uransa 1,5 vuotta sitten. Tapio kertoo Lauri SaarilehdonCafe Lanzarote -podcastissa olleensa lopettamassa jo aiemminkin.

– Ajatus lopettamisesta liittyi vaiheeseen, että se laulujen tekeminen oli niin hirveän takkuista, että niitä ei syntynyt. Ja kun minulle ei ole vaihtoehto, että rupeaisi nostalgiakoneeksi. Pitää olla se tunne, että on sanottavaa ja on tehtävää vielä. Että jos laulunteko loppuu, niin sitten loppuu urakin, laulaja sanoo.

Juha Tapio kertoo asettaneensa itsensä selkä seinää vasten -tilanteeseen.

– Siitä on nyt itse asiassa kymmenen vuotta aika. Tein sitten Suurenmoinen elämä -levyn (2008) viikossa sillä tavoin, että ensin ei syntynyt mitään ja olin jo, että nyt tämä loppuu. Roudasin kaikki kultalevytkin jonnekin varaston perälle, heitin ne sinne ja oven kiinni. Että tämä on nyt oikeasti tässä, Tapio muistelee.

– Sitten nukuin yön yli ja sitten nousi jostain se sellainen sisu jostain, että on se nyt kumma jos minä tähän luovutan. Sitten kirjoitin viikon aikana niin paljon lauluja, että me meinattiin jopa julkaista tuplalevy.

Kuuntele Cafe Lanzarote -podcast, jossa vieraana Juha Tapio, kokonaisuudessaan täällä.

Juha Tapio esiintyi joulukuussa Suomen suurimmat etkot -ohjelmassa. Katso esitys artikkelin yläosassa!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja