Jousimiehen vuosihoroskooppi 2019

Työssä koet vuonna 2019 niin ylä- kuin alamäkiäkin... Tässä Jousimiehen vuosihoroskooppi 2019!

Rakkaus

Jousimiesten rakkauselämässä koetaan tänä vuonna voimakkaita tunteita.

Parisuhteessa tunteiden kiihkeys voi välillä mennä riitelyn puolelle. Pienet erimielisyydet on paras selvittää rauhallisesti keskustellen, ennen kuin ne räjähtävät suureksi riidaksi. Kiihkeys kannattaa kanavoida mieluummin rakkaudeksi ja intohimoksi, sillä niitä parisuhteessa tarvitaan.

Sinkuilla voi kumppanin haku tulla tänä vuonna lopulta päätökseen, kun se oikea osuu viimein kohdalle. Silloin kun niin käy, tiedät ja tunnet sen kyllä sisimmässäsi, eikä sinun tarvitse hetkeäkään miettiä onko valintasi oikea vai ei.

Perhe ja ystävät

Iäkkäät perheenjäsenet voivat aiheuttaa sinulle tänä vuonna huolta. Mistään vakavammasta ei onneksi ole kyse, vaan pelkistä iän tuomista pikkuvaivoista. Oikealla hoidolla ja huolenpidolla vaivat pysyvät onneksi kurissa. Ystäviä et ehdi tavata niin paljon kuin haluaisit, mutta onneksi yhteydenpitoon on monia muitakin tapoja.

Työ ja ura

Työssä koet tänä vuonna niin ylä- kuin alamäkiäkin. Tärkeää on, että pidät suhteet niin esimiehiin kuin työkavereihinkin kunnossa. Muista myös pitää ehdottomasti kiinni aikarajoista. Myöhästymiset voivat tulla todella kalliiksi paitsi sinulle itsellesi myös yritykselle jossa olet töissä, eikä sellainen tietenkään ole hyväksi sinun urallesi.

Opiskelu

Sinä osoitat suurta innostusta ja omistautumista opiskelujasi kohtaan. Se ei jää professoriltasi tai opettajaltasi huomaamatta. Opiskelujen jälkeinen tulevaisuutesikin vaikuttaa valoisalta, sillä saat heiltä suosituksia työpaikkoja varten, tai voit peräti saada työtarjouksen omasta oppilaitoksestasi.

Raha-asiat

Sinun tulosi saattavat nousta vuoden alussa, mutta koska verot ja menot nousevat samassa tahdissa, sinulle ei jää käteen juuri yhtään enempää rahaa kuin aikaisemminkaan. Välillä saatat potea jopa hetkellistä rahapulaa, mutta onneksi läheisesi ojentavat sinulle silloin auttavan kätensä.

Terveys

Monet asiat voivat harmittaa, ärsyttää ja jopa raivostuttaa sinua tänä vuonna. Älä anna vihantunteiden kuitenkaan ottaa sinusta valtaa, sillä se on haitaksi niin henkiselle kuin fyysisellekin terveydellesi. Opettele hillitsemään itseäsi.

Uudenvuodenlupaus 2019

Lupaa laskea vähintään kymmeneen ennen kuin sanot ristiriitatilanteessa yhtään mitään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja