Jokerit nousi kärkeen! Voittoputki venyy valtaviin sfääreihin

Jokerit on vahvassa vireessä jääkiekon KHL:ssä. Helsinkiläisseura nappasi seitsemännen peräkkäisen voittonsa maanantaina, kun se kukisti vieraskaukalossa Lokomotiv Jaroslavlin 4–1.

Hannes Björninen ja Nicklas Jensen siivittivät Jokerit avauserässä ohjausmaaleillaan 2–0-johtoon. Toisessa erässä Björninen vei vieraat ylivoimalla kolmen osuman karkumatkalle. Jaroslavl kavensi toisessa erässä Georgi Ivanovin maalilla.

Kolmannessa erässä Jensen laukoi illan toisen maalinsa. Björniselle osumat olivat ensimmäiset KHL:ssä. Jokerien maalilla pelasi Anders Lindbäck, joka keräsi 29 torjuntaa.

Voitollaan Jokerit nousi KHL:n länsilohkon kärkeen. Helsinkiläisten seuraava peli on keskiviikkona, jolloin joukkue kohtaa vieraissa Torpedo Nizhni Novgorodin.