John Travolta yllätti uudella tyylillä, katso

Legendaarinen elokuvatähti John Travolta yllätti viikonloppuna uudella, räväkällä tyylillä.

Näyttelijä John Travolta osaa edelleen yllättää paitsi näyttelijäntaidoillaan, myös ulkonäöllään. 58-vuotias tähti nähtiin viime viikonloppuna vaimonsa Kelly Prestonin kanssa nauttimassa Barbra Streisandin konsertista.

Pariskunta näytti oikein onnelliselta siitäkin huolimatta, että vielä keväällä ja kesällä Travoltaa riepoteltiin mediassa melkoisen seksiskandaalin keskellä miehen ex-sihteerin avattua suunsa. Entinen sihteeri väitti Travoltalla olleen intiimi suhde mieheen, minkä lisäksi Travoltan huhuttiin hiljattain ahdistelleen mieshierojaa.

Hymyistä päätellen tähden liitto on kuitenkin nyt kunnossa. Travolta oli myös panostanut treffeihin, sillä Streisandin paluukeikkojen lippujen hinnat ovat liidelleet halvimmillaan 1 500 dollarissa.

Haluttujen lippujen metsästyksen lisäksi mies oli selvästi pannut parastaan myös oman ulkonäkönsä suhteen, sillä ennen niin siloposkisena näkemään totutun Travoltan kasvoihin oli ilmestynyt räväkkä katseenvangitsija.

Mikä? Yrittääkö Travolta vaalia nuorekkuuttaan uudella tempauksellaan? Lue lisää ja katso kuvat: John Travolta yllätti uudella tyylillä

HAIRSPRAY Subilla lauantaina 20.10. kello 19.45.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat