Mainos

Jippii ja Sonera laskivat Helsingin pörssissä

Jippii Groupin ja Soneran syöksyt värittivät tänään muutoin vaisua päivää Helsingin pörssissä. Suuresta yhtiöremontista kertoneen Jippiin osake menetti arvostaan 10 prosenttia päätyen 0,52 euroon. Sonera laski 7,87 prosenttia. Se kyntää kaikkien aikojen alhaisimmissa lukemissaan 4,10 eurossa.

Nokiaa liikkui vain 200 miljoonan euron arvosta, ja yhtiö piti likipitäen perjantain arvonsa. 17,21 euron noteerauksessa oli miinusta 2 senttiä.

Kemiraa vaihtui edelleen kohtuullisen paljon, mutta yhtiön kurssi ei enää maanantaina juuri noussut perjantain hyppäyksen jälkeen. Noteeraus oli 8,64 euroa. Kemiran yhteydessä kemikaaliryhmänsä vuoksi mainittu Raisio nousi runsaat 5 prosenttia. Benefon ja Janton olivat muut suurimmat nousijat. Soneran rinnalla toinen teleoperaattori Elisa menetti arvostaan 7,65 prosenttia.

Vaihtoa Helsingin pörssissä ei kertynyt kuin 284,27 miljoonaa euroa. Syy oli ilmeisesti vaisu etäkauppa Yhdysvaltain viettäessä kansallista vapaapäivää.

Hex-yleisindeksi päätyi pistelukuun 6267,01, missä laskua oli 0,7 prosenttia. Painorajoitettu portfolioindeksi laski reippaammin 1,39 prosenttia.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.