Jethro Rostedt: Uusi aluevaltaus taloudellisella riskillä

MTV3:n Diili-ohjelmasta tunnetuksi tullut kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedtilla on meneillään luova haaste.

Diili-ohjelmasta tunnetuksi tullut Rostedt on kiinteistönvälittäjän töidensä ohella toiminut myös juontajana MTV3:n Mieletön maailma -ohjelmassa ja tuomarina Keksijätehtaassa. Nyt monen alan osaaja on kuitenkin aloittanut uuden haasteen. Jethro kertoo MTV3.fille kirjoittaneensa puolen vuoden ajan kirjaa.

– Hieman hankala selittää mistä oikein on kyse, mutta se on sellainen opetusmainen, huumorin keinoin tehty myyntimiehen käsikirja.

Kyseessä ei ole miehen omaelämäkerta, vaikka kirjassa käsitelläänkin lukuisia bisnesmiehen elämässä tapahtuneita sattumia. Kirjan työstämiseen Jethro suhtautuu rennosti.

– En oikein ymmärrä tästä kirjamaailmasta, joten en nyt vielä tiedä, minkä kokoinen teos tulee olemaan. Itse sen aion kuitenkin kustantaa.

Omakustanteen taloudellinen riski ei Rostedtia huoleta.

– Onhan tässä riskinsä, mutta en ole sitä niin ajatellut. Jos ei kukaan osta, niin se on sitten voi voi. Onpahan takkaan ainakin sytykettä. Painokuluja varten kerään pulloja tai jotain, Jethro veistelee tuttuun tyyliinsä.

Kiireinen kiinteistönvälittäjä työstää kirjaa kaikessa rauhassa ja onkin kokenut asioiden läpikäymisen terapeuttiseksi. Joustavan aikataulun mukaisesti Jethro uskaltaa povata kirjan valmistuvan aikaisintaan ensi vuoden alussa.

– Olisiko se helmikuu vaikka hyvä? Kyllä kirjasta paksu tulee, ihan tekijänsä näköinen. Ei muuta kun Sofi Oksasen Puhdistusta haastamaan, tässä tosin on kyse kaappien puhdistuksesta, Jethro nauraa.

Jethron uudesta aluevaltauksesta oli ensimmäisenä puhetta Radio Novan viikonlopun Ytimessä-lähetyksessä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat