Tyhjällä koulun käytävällä tapahtui kummia aamukolmelta: "Jos se on pila, emme tiedä, miten se on tehty"

Tyhjällä koulun käytävällä tapahtui kummia.

Irlannin Corkissa sijaitseva, jo vuonna 1828 perustettu Deerpark CBS -koulu on kenties saanut pelottavan oppilaan – ainakin, jos valvonakameroiden tallentamaa kuvaa on uskominen.

Henkilökunta ainakin on perusteellisesti säikähtänyt valvontakameroiden kuvamateriaalin vuoksi. Videolla näkyy, kuinka näennäisesti tyhjällä käytävällä tapahtuu kummia.

Aamukolmelta tallentunteella pätkällä tyhjästä koulusta kuuluu outoja ääniä. Yksi lokerikoista alkaa heilua rajusti. Yksi lokerikon ovista avautuu sylkien käytävän lattialle kirjoja ja papereita. Märästä lattiasta varoittava kylttikin kaatuu kumoon kuin näkymättömän potkun voimasta.

– Jos se on pila, emme tiedä, miten se on tehty, totesi hämmentynyt rehtori Aaron Wolfe  Unilad-sivustolle.

Lokerikon heilumista on yritetty selittää takana pilkistävällä ikkunalla, ja ehdotettu, että kyseessä voisi olla oikean ihmisen tempaus. Koulun mukaan kyseinen käytävä sijaitsee kuitenkin toisessa kerroksessa. Liiketunnistimet kuitenkin laukesivat tapahtuneen johdosta, jonka vuoksi tapaus tarkistettiin kameran tallenteelta.

Wolfen mukaan kyseinen käytävän pätkä tunnetaan erityisen viileänä. Rehtorin mukaan kyseessä ei edes ollut ensimmäinen kerta, kun koulussa tapahtuu kummia. Yli 30 vuotta koulussa työskennellyt vahtimestari muistaa monia paranormaaleilta tuntuvia tapahtumia. Esimerkiksi erään kerran koulussa järjestetyn näyttelyn lintuja yöllä vahtinut henkilö oli kuullut tyhjässä koulussa trumpetin soittoa, eikä ollut suostunut enää jäämään sinne.

Eräs koulun oppilaista puolestaan kuuli itkua vessasta, josta ei lopulta löytynyt ketään.

Tuoreimman tapauksen jälkeen osa oppilaista kieltäytyi tulemasta kouluun, mutta heille kerrottiin, että heidän oli tultava, elleivät he halunneet jälki-istuntoa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Unilad

***

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja