Jennifer Lawrence pössytteli Ellen DeGeneresin juhlissa – joutui outoon välikohtaukseen: "Sinun täytyy kakata!"

Jennifer Lawrence kertoi Howard Sternin radio-ohjelmassa hämmentävän tarinan Ellen DeGeneresin juhlista, joissa hän poltti marihuanaa.

Radiojuontaja Howard Sternin ohjelmasta jaettiin hiljattain videopätkä viime helmikuulta, kun Jennifer Lawrence vieraili ohjelmassa. Videolla Lawrence kertoo olleensa Ellen DeGeneresin juhlissa, kun häneltä lähti juhliminen käsistä.

Nälkäpeli-elokuvista tuttu Lawrence oli jo valmis poistumaan juhlista, mutta hänen kyytinsä ei ollut valmis lähtemään. Aikaa tappaakseen näyttelijä päätti suunnata takaisin juhliin ja päätyi polttamaan kannabista nimeltä mainitsemattomien räppärien kanssa.

– Heidän kamansa on erilaista. Astuin eri universumiin, Lawrence kuvaili kokemustaan.

Pössyttelyn jälkeen Lawrence päätti suunnata juhlista löytyneille bajamajoille. Vessojen edessä näyttelijä päätyi hämmentävään välikohtaukseen toisen jonottajan kanssa.

Ensin Lawrence ja vessoihin jonottanut nainen väittelivät, kumpi menisi ensin sisään. Kumpikin koitti olla kohtelias ja antaa toisen mennä ensin. Lopulta Lawrence suostui olemaan ensimmäinen, mutta tuli toisiin ajatuksiin mentyään sisään bajamajaan.

– Olin bajamajan sisällä ja mietin, että hänen täytyy kakata, tämä raukka haluaa vain päästä kakalle. Joten astelin ulos ja menin hänen luokseen ja sanoin: "Sinun täytyy kakata". Ja hän sanoi: "Ei minun täydy. En tiedä miksi sanot noin, minun ei tosiaan täydy", Lawrence kertasi, muistellen naisen olleen tilanteesta huvittunut.

– Yhtäkkiä järjestyksenvalvoja oli tarttunut minuun, koska olin huomaamattani tarttunut tätä naista olkapäistä, ravistellut häntä ja huutanut: "Sinun täytyy kakata! Sinun täytyy kakata!" Lawrence jatkoi hulvatonta tarinaansa.

Lawrencen mukaan koko kohtausta sivusta seurannut järjestyksenvaloja ei kuitenkaan ottanut tilannetta liian vakavasti, vaan nauroi Lawrencen oudolle käytökselle.

– Hän sanoi: "Et saa tarttua häneen, mutta olen samaa mieltä, hänen täytyy kakata". Lopulta minä ja järjestyksenvaloja makasimme maassa nauraen. Lopulta tämä nainen alkoi myös nauraa ja sanoin hänelle: "Vain... kakkaa", Lawrence kertoi.

Tarinan valoisa puoli oli näyttelijän mukaan se, että hän pääsi hakemaan ruokaa McDonald'sin autokaistalta poistuttuaan juhlista. Lawrence muisteli Sternille, että välikohtauksen toisena osana ollut nainen ei ollut kukaan julkisuuden henkilö.

– Minun on saatava tietää, kuka hän on. Minun täytyy pyytää anteeksi, Lawrence päätti.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja