Jennifer Lawrence koki tuskanhetkiä Leonardo DiCaprion ja Timothée Chalametin kanssa: "He tekivät minut hulluksi"

Jennifer Lawrencen mukaan uutuuselokuvan kuvauksissa oli ajoittan tuskallista.

Muutaman vuoden hiljaiseloa viettänyt näyttelijä Jennifer Lawrence tähdittää joulukuussa elokuvateattereihin saapuvaa uutuuselokuvaa, Don't Look Up.  

Vieraillessaan The Late Show with Stephen Colbert -keskusteluohjelmassa, suorasanaisena tunnettu Lawrence paljasti, ettei kuvauksissa ollut aina kuitenkaan mukavaa.

Varsinkin erään kohtauksen kuvaaminen vastanäyttelijöiden Leonardo DiCaprio ja Timothée Chalamet kanssa oli Lawrencen mielestä suorastaan kurjuutta.

"Se oli elämäni ärsyttävin päivä"

Haastavana kuvauspäivänä kolmikko kuvasi auton sisälle sijoittuvaa kohtausta.

– Se oli elämäni ärsyttävin päivä. He tekivät minut hulluksi. En tiedä mikä siinä oli. Timothée oli vain innoissaan päästyään pois kotoa, luulen, että se oli hänen ensimmäinen kohtauksensa. Leo oli valinnut kappaleen joka autossa soi ja selitti, mistä laulu kertoo, Lawrence kuvailee koronapandemian aikana kuvattua elokuvaa.

Lawrence ei osaa tarkalleen sanoa, mikä kaikesta teki niin kamalaa, mutta hän muistaa tunteneensa olonsa erityisen kurjaksi kyseisenä päivänä, vaikka vastanäyttelijät olivatkin oikein mukavia. Tällä hetkellä Lawrence odottaa ensimmäistä lastaan miehensä kanssa.

– Se oli helvetti. Olin niin innoissani Timothéesta, hän on niin lahjakas näyttelijä. Mutta yhteisessä otoksessa, minä olen 31 ja en ollut ehkä niin paksu kuin nyt, mutta olen paksumpi kuin Timothée Chalamet. Se oli tuskallista, Lawrence kertoo nauraen.

Kolmikon lisäksi elokuvassa näyttelevät myös muun muassa Meryl Streep, Cate Blanchett, Tyler PerryJonah Hill sekä Ariana Grande.

Lawrence vitsaili keskusteluohjelmassa, että hän luonnollisesti hämmentyi kaikista paikalla olleista tähtinäyttelijöistä ja "tunsi itsensä roskaksi" heidän joukossaan.

– Sanoin, että älkää huolehtiko, teidän ei tarvitse puhua minun kanssani. Mutta kyllä, se oli uskomatonta!

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja