Jennifer Garner on kuin Venus – oliko hän koko SAG-gaalan kaunein nainen?

Näyttelijä Jennifer Garner oli koko SAG-gaalan kaunein nainen – ainakin palkitun miehensä Ben Affleckin mukaan! Kenen toisen ulkonäköä mies ehti kehua gaalan aikana?

Näyttelijä Jennifer Garner, 40, otti osaa miehensä Ben Affleckin, 40, kanssa tammikuussa 2013 niin Golden Globeseihin kuin Screen Actors Guild -palkintogaalaankin. Kolmen lapsen äiti ja seitsemän vuotta avioliitossa Affleckin kanssa ollut Garner hehkui onnellisena yllään Oscar de la Rentan iltapuku, josta löytyi kultaa, pitsiä ja paljettikirjailuja.

Ja onnea naisen kuuluikin hehkua, sillä hänen miehensä palkittiin kummassakin gaalassa – ja luultavasti vielä myöhemmin Oscareissa – Argo-elokuvastaan. Lisäksi Affleck kehui vaimoaan haastatteluissa maasta taivaisiin; Garner on miehensä mukaan maailman kaunein nainen.

– Hän on koko gaalan kaunein nainen, Affleck ihasteli Access Hollywoodin haastattelussa.

Sen lisäksi, että mies ylisti vaimoaan, ehti hän myös kehua näyttelijäkollegansa Brad Pittin, 49, ulkonäköä!

– Rakastan häntä. Hän on mielestäni upea. Hän on komea, enkä aio valehdella asiasta! Hän on mahtava tyyppi. Jos saisin olla joku toinen, haluaisin ehdottomasti olla Brad Pitt.

Jennifer Garner Oscar de la Rentassa oli ihastuttava näky. Nainen oli kuin veistoksellinen roomalainen jumalatar Venus olkaimettomassa kimaltavassa asussa, lainehtivissa kiharoissa ja kultakäädyissä.

Garnerin asu oli napakymppi verrattuna Gold Globes -gaalan kirkkaanpunaiseen ja liian paljastavaan Vivienne Westwoodiin, joka ei istunut kantajalleen, vaan

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja