Jenni Kokander astuu Rivo-Riitan saappaisiin Fingerpori-elokuvassa – varautuu katsojien palautteeseen

Putouksesta ja Huumasta tuttu Jenni Kokander nähdään Rivo-Riittana Fingerpori-elokuvassa.

Ensimmäistä kertaa Fingerpori-elokuvan nähnyt näyttelijä Jenni Kokander kertoo MTV Uutisten haastattelussa jännittäneensä ennen näytöksen alkua. Hänestä oli mahtavaa nähdä muiden näyttelijöiden hahmot valkokankaalla.

– Elokuvassa tulee koko ajan vitsejä, mutta silti siinä pysyy mukana syvä yhteiskunnallinen taso, joka kommentoi isoja kysymyksiä, Kokander toteaa.

Sarjakuvataitelija Pertti Jarlan luoma ikoninen Rivo-Riitta tunnetaan melko härskeistä ilmauksistaan. Näyttelijä onkin valmistautunut siihen, että kommentteja hän tulee katsojilta varmasti saamaan.

– Rivo-Riitta on vähän kuin Muumipeikko, kaikkien omaisuutta, Kokander naurahtaa.

Pitkäaikainen haave toteutuu

Lauantai-iltaisin Kokander nähdään Huuman juontajana, mikä pitääkin näyttelijän kiireisenä. Hänestä on ollut mahtavaa huomata, miten yleisön joukossa on ollut katsojia ympäri Suomea. Ohjelman jälkeen Kokander aikoo keskittyä kirjoittamaan kirjaansa, joka julkaistaan ensi vuonna.

– Tammikuussa kerrotaan tarkemmin, mikä kirjallisuuden laji on kyseessä. Se (kirja) voi olla joko dekkari, keittokirja tai ihan mitä vaan, näyttelijä naurahtaa salaperäisesti.

Huuma MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat