Mainos

Jauhemaksapihvit ja palsternakkalastut 10.2.2000

toim.Kati Nappa

300 g jauhettua maksaa
2 perunaa
1 porkkana
1 sipuli
1 muna
1 tl suolaa
valko-ja/tai mustapippuria
oreganoa, meiramia tai
kirveliä

Lisäksi:

4-5 sipulia kuullotettuna
puolukkasurvosta
Kuori kasvikset ja raasta ne hienoksi. Sekoita ne maksan joukkoon. Mausta. Paista miedohkolla lämmöllä paistin- tai ohukaispannussa paksuhkoja pihvejä.

Voit kypsentää jauhemaksapihvit myös uunissa 225 asteessa n. 10 minuuttia. Tarjoa lisäkkeeksi pehmeäksi haudutettuja sipulirenkaita, puolukkasurvosta ja palasternakkalastuja.

Palsternakkalastut


2-3 palsternakkaa
2-3 rkl (kylmäpuristettua) rypsiöljyä

Kuori palsternakat. Jaa pitkittäin 2-4 osaan koosta riippuen. Leikkaa 3-4 mm:n viipaleita. Lorauta uunipannulle öljyä. Lisää palsternakkaviipaleet ja kääntele niitä niin että ne saava öljyisen pinnan. Paista uunissa 230-250 asteessa 10-20 min. viipaleiden koosta ja määrästä riippuen. Palsternakkalastut on valmiita, kun ne pilkkuttuvat ruskeiksi pinnaltaan.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.