Jarno Laasala muisteli Duudsonien aikoja Pohjanmaalla – poliisit tekivät rynnäkön ranchille

0:15
Mistä Duudsonit: Päällikkö -sarjassa on kyse?

Jarno Laasala teki paluun pohjanmaalle, kun Duudsonit: Päällikkö -ohjelma kuvattiin duudsonien legendaarisella ranchilla.

Duusonit ottivat uuden haasteen vastaan, tällä kertaa Duudsonit: Päällikkö -ohjelman muodossa. Ohjelmassa toisilleen tuntemattomat tavikset ottavat osaa kilpailuun, jossa tavoitellaan päällikön titteliä erilaisten fyysistä ja psyykkistä kestävyyttä vaativien tehtävien siivittämänä.

Ohjelma kuvattiin duudsonien ranchilla pohjanmaalla. Jarno Laasala kertoo, että paluu kotikonnuille tuntui kotoisalta. Muistoja paikasta riittää.

– Ensimmäisenä ranchilta tulee mieleen se, kun Jarppi räjäytti autoni. Se oli ensimmäinen autoni ja edelleen siellä pihassa. Se oli ensimmäinen asia, jota kävin palatessa ranchille katsomassa, Laasala muistelee.

Laasalan mieleen tulee myös kerta, jona poliisit tekivät rynnäkön ranchille.

– Se oli Jukan juoni. Me muut olimme siellä, ja poliisit hyökkäsivät sisälle kyynelkaasulla. Jäimme Jarpin kanssa loukkuun sinne ranchille kyynelkaasun keskelle.

– Se lamauttaa ihan täysin, silmät vuotavat, sitä tulee suusta ja nenästä, ihan kaikkialta, Laasala kuvailee kokemustaan.

Duudsonit: Päällikkö MTV3-kanavalla keskiviikkoisin kello 20

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja