Duudsonit-tähti Jarno Laasala julkaisi koskettavan videon – avautui yllättäen eroavansa vaimostaan: "Tämä oli elämämme vaikein päätös"

Duudsonit-tähti Jarno Laasala kertoo YouTube-videolla eroavansa vaimostaan.

Duudsoneista ja Possesta tuttu tähti Jarno Laasala julkaisi tunteikkaan videon YouTubessa. Videolla mies kertoo yllättäen eroavansa vaimostaan Hannesta, jonka kanssa hän on ollut yhdessä lähes 20 vuotta. Heillä on kolme yhteistä lasta.

– Et ikimaailmassa ajattele, että jotain tällaista voisi tapahtua, että haette avioeroa.

– Olen kiitollinen, että minulla on ollut paras mahdollinen vaimo. Hän on opettanut elämästä minulle enemmän kuin kukaan muu. Rakkaudesta, ystävällisyydestä ja myötätunnosta. Hän on tukenut minua, kun minulla on ollut vaikeaa.

Videolla mies kertoo keskittyvänsä nyt tunteisiinsa, jotta hän pääsee tilanteestä yli. Hän myös kertoo parin yrittäneen tehdä kaikkensa pelastaaksensa liiton.

– Me todella yritimme kaikkemme suhteemme eteen. Kävimme muutaman vuoden parisuhdeterapiassa. Tämä oli elämämme vaikein päätös, mies kertoo.

Laasala kertoo yllättäen myös ex-parin tehneen eropäätöksen jo alkuvuodesta. He ovat jo asuneet erillään muutaman kuukauden ajan. Videolla mies haluaa tarkentaa, että ero tuli jo ennen koronapandemiaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja