Jarmo Kekäläiseltä vahvistus: Columbus vaihtaa päävalmentajaa

5:28
Videolla kuvaa la-su-yön NHL-kierrokselta.

Columbus Blue Jacketsin päävalmentajana toiminut John Tortorella ei jatka tehtävässään ensi kaudella. Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen vahvisti asian sunnuntaina.

Columbus ilmoitti sunnuntaina, ettei se aio jatkaa John Tortorellan käynnissä olevan kauden jälkeen umpeutuvaa sopimusta. Kekäläinen kertoi päätöksen syntyneen hyvässä yhteisymmärryksessä.

– Meillä on ollut kauden aikana lukuisia keskusteluja, ja olemme päässeet yhteisymmärrykseen siitä, että on molemmille osapuolille parasta lähteä eri teille, Kekäläinen kertoo seuran tiedotteessa.

62-vuotias konkariluotsi on toiminut Columbuksen päävalmentajana kaudesta 2015-16 lähtien, kun hänet palkattiin Todd Richardsin tilalle kesken kauden. Tortorella luotsasi Columbuksen NHL:n pudotuspeleihin neljänä perättäisenä keväänä kausina 2016-2020.

– Hän on mahtava valmentaja, ja hänen saavutuksensa kuuden vuoden ajalta puhuvat puolestaan. Hän on ollut suuressa roolissa menestyksessämme ja olemme erittäin kiitollisia hänen intohimostaan ja sitoutumisestaan, Kekäläinen hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja