Järkyttävää käytöstä! Isä ja kaksi lasta laittoivat Duudsonien kanssa ABC:n uuteen uskoon – saivat satojen eurojen laskun

Duudsonit tuli taloon -ohjelman avausjaksossa tiistaina 11.9. MTV3-kanavalla klo 20 alkaen nähdään järkyttävää käytöstä.

Katso videolta artikkelin yltä ote illan Duudsonit tuli taloon -jaksosta!

Varsinais-Suomessa Kyrön kylässä asuu Suolahden perhe, johon kuuluvat äiti Saara, isä Aleksi sekä pojat Santeri, 9, ja Severi, 8. Perheessä kasvatusvastuu on jäänyt pääosin äidin harteille, ja Duudsonit saapuvat paikalle pyrkimyksenään pelastaa tilanne.

Perheenisä Aleksi käyttäytyy kuin yksi perheen lapsista ja Duudsonit haluavat nähdä, kuinka pitkälle Aleksi antaa leikin mennä. Perheenäiti Saara on häätänyt koko katraan pihalle, joten pojat ovat päättäneet laajentaa leikkikenttäänsä paikalliselle ABC-huoltoasemalle.

Tilanne kulminoituu siihen, että isä ja pojat yhdessä Duudsonien kanssa alkavat rikkoa paikkoja paikallisella ABC-huoltoasemalla. Tilanteessa lentelevät ruoka-aineet ja myymälän tuotteita rikkoutuu.

– Minä olin periaatteessa vain ohikulkijana tässä, Perheenisä Aleksi totesi, kun joukko jäi kiinni sipsipussien rikkomisesta ja ketsupin levittämisestä ympäriinsä.

Tuhotyöstä lankesi yli 300 euron lasku

Paikalle saapui lopulta myymälän työntekijä, joka teki joukolle tilanteesta laskun. Hurjan 334 euron laskun tuhoistaan aikaansaanut sakki kuulee lopulta kunniansa perheen Saara-äidiltä.

– Luulen, että Saara kokee aikamoisen järkytyksen. Me emme enää varmaan kulje yhtä matkaa Auran ABC:lle, Aleksi totesi jaksossa.

Duudsonit tuli taloon MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20

Lue myös:

    Uusimmat