Jari-Matti Latvalalta huvittava paljastus paluustaan WRC-autoon – kartturi Juho Hänniseltä välitön palaute ajamisesta

Jari-Matti Latvala Ruotsin MM-rallin olosuhteista:"Tien pehmeys on suurin ongelma" 3:20
Jari-Matti Latvala Ruotsin MM-rallin olosuhteista: "Tien pehmeys on suurin ongelma."

Jari-Matti Latvala on yksi Ruotsin MM-rallin kiinnostavimmista nimistä, sillä suomalainen palaa WRC-autoon jäätyään ilman vakituista tallipaikkaa. 

Latvala ajaa Ruotsissa yksityisrahoituksella allaan hänelle tuttu Toyota Yaris. Kartturina toimii yleensä ratin takana istuva Juho Hänninen.  

Latvalan ajotuntuma ei ole täydellinen, sillä hänellä on kolmen kuukauden tauko WRC-auton ohjaimista ja alla vain yhden päivän testirupeama. 

– (Testien) kaksi ensimmäistä vetoa oli vähän hakemista. Juho sanoikin siinä, että "kädet käyvät nyt, ja jos noin paljon meinaat tehdä töitä, niin tulee tosi pitkiä erikoiskokeita". Kädet olivat aivan loppu kahden ekan vedon jälkeen, Latvala kertasi hymyilleen MTV Urheilulle.  

– Sen jälkeen alkoi fiilis ja rytmi löytyä. Sitten se oli tosi kivaa, saimme noin 70 kilometriä ajettua. Kokonaisuutena jäi hyvä fiilis.  

Kilpailun tuomaristo ilmoitti keskiviikkoiltana, että torstai-illan yleisöerikoiskoe Karlstadin raviradalla ajetaan toisena testierikoiskokeena. Kisa käynnistyy siis toden teolla perjantaiaamuna. 

Pääkuvan haastattelussa Latvala puntaroi myös Ruotsin rallin vaikeita olosuhteita ja tavoitettaan viikonlopulle. 

Lue myös:

    Uusimmat