Jari Kurrilla poikkeuksellinen pääsiäinen: Vähän on outo tunnelma

NHL-legenda Jari Kurri panostaa tänä pääsiäisenä perhe-elämään. Tosin totta kai mukaa mahtuu myös hieman jääkiekkoa.

Legendaarisen NHL-uran aikoinaan tehnyt jääkiekkoilija Jari Kurri on aktiiviuransa jälkeen ollut tiiviisti mukana maajoukkuetoiminnassa.

Jokereiden general managerina nykyään toimiva Kurri on monena keväänä touhunnut maajoukkueen managerihommissa, mutta tänä keväänä hän ei ole mukana maajoukkueen toiminnassa. Näin ollen myös pääsiäinen tulee Kurrilla olemaan erilainen.

– Tänä vuonna on kyllä poikkeuksellinen pääsiäinen, sillä 12 vuoden ajan on tullut oltua maajoukkueen mukana. Leirithän ovat tähän aikaan jo käynnissä, Kurri miettii.

– Onhan tässä hieman outo tunnelma, kun aina on keväällä tullut oltua maajoukkueen mukana. Tyhjä on olo,

Tosin aivan ilman jääkiekkoa Kurri ei tänäkään pääsiäisenä aio olla. Tästä pitää huolen perheen seitsemänvuotias Paulus-poika, joka seuraa isän jalanjälkiä.

– Pauluksella on turnaus Tampereella, joten sinne on tarkoitus suunnata. Toki pääsiäiseen kuuluu myös se, että syödään hyvin, Ensin syödään kotona, tankataan ja nautitaan ja sitten turnaukseen.

Pauluksen turnauksen ohella Kurrilla riittää tänä vuonna aiempaa enemmän laatuaikaa perheelleen. Kurri on naimisissa vuoden 1999 Miss Suomi Vanessa Kurrin (o.s. Forsman) kanssa.

Jari ja Vanessa Kurri juhlivat viime vuonna 10-vuotista hääpäiväänsä. Kurrien perheeseen kuuluu neljä lasta, Odessa, 12, Alissa, 9, Paulus, 7 ja Isla, 2. 

Lue myös:

    Uusimmat