Janne Tulkki: Avioerooni oli kaksi syytä

Vaimostaan viime vuonna eronnut Janne Tulkki uskoo yhä toimivaan parisuhteeseen. Muusikon kumppanilta vaaditaan ymmärrystä ja luottamusta.

Janne Tulkin ura lähti alamäkeen samana vuonna kun hän meni naimisiin, 2008. Keikkamyynti väheni niin paljon, että laulaja vietti arkipäivät rekkaa ajaen – mutta ei niin paljon, etteivätkö viikonloppuillat olisi edelleen kuluneet esiintymässä.

Janne onnistui myöhemmin palaamaan kokopäiväisesti keikkalavoille. Rankat vuodet jättivät kuitenkin jälkensä yksityiselämään. Hän erosi vaimostaan vuonna 2011.

– Eihän se ainakaan hyvää tee parisuhteelle, että päällä on jatkuvasti kiristys, ahdistus ja stressi toimeentulosta. Mutta en toisaalta myöskään syytä rekkavuosia erostamme. Kyllä siihen oli kaksi ihan muuta syytä: minä ja vaimoni, Janne sanoo.

Janne myöntää, että muusikon työ vaatii paljon myös kumppanilta.

– Ymmärrystä täytyy löytyä. Muusikon työ sanelee muidenkin kuin hänen itsensä elämää. Kaikkien perheenjäsenten ohjelmat ja suunnitelmat saattavat mennä mönkään toisen duunin takia.

Vielä sinkku

Kokemuksistaan huolimatta Janne uskoo, että myös laulajalla voi olla toimiva parisuhde.

– Totta kai se on mahdollista. Eivät soittajat ja laulajat ole sen oudompia kuin "kunnon" työssäkäyvätkään. Tällä hetkellä en kuitenkaan seurustele.

Keikkalavoilla pyörii varmaan paljon naisia, jotka haluaisivat tutustua laulajaan paremmin. Voisiko Janne lähteä treffeille fanin kanssa?

– En ole ajatellutkaan sellaista. Kaikki huomioni on kiinnittynyt aivan muihin asioihin kuin omaan sosiaaliseen elämään.

– On kyllä tärkeää, että muusikon kanssa seurusteleva pystyy luottamaan kumppaniinsa. Mutta eiköhän kaikissa suhteissa ole mustasukkaisuutta ja epävarmuutta riippumatta siitä, minkälaisessa työyhteisössä puoliso viettää päivänsä, Janne sanoo.

Studio55.fi/Piia Simola

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja