Janita Lukkarinen siunattiin haudan lepoon – surun murtama isä: "Tämä on ollut henkisesti erittäin raskas päivä"

Janita Lukkarinen on kuollut – katso tästä ote hänen viimeisestä haastattelusta 2:16
"Minulla on sellainen kiitosvihko, johon kirjoitan joka ilta" – Näin Janita Lukkarinen kertoi viime jouluna rajuista päivistään MTV Uutiset Liven erikoishaastattelussa.

Janita Lukkarinen siunattiin tänään haudan lepoon.

Parantumatonta syöpää sairastanut Janita Lukkarinen menehtyi 27. marraskuuta. Vuosia sairastanut Lukkarinen sai viime vuonna kuulla, että syöpä oli levinnyt ja hoidot eivät enää tepsineet.

Lukkarinen antoi syövälle kasvot, ja halusi kertoa avoimesti tilanteestaan.

Janita Lukkarisen hautajaisten piti olla alkuperäisen suunnitelman mukaan 12. joulukuuta, mutta erikoisen testamenttiriidan vuoksi hautajaiset siirtyivät.

Lukkarisen isä vahvistaa MTV Uutisille, että hän on saattanut tyttärensä tänään viimeiselle matkalleen. Janita Lukkarinen siunattiin haudan lepoon Nurmijärvellä.

– Janita siunattiin läheisten läsnä ollessa. Tämä on ollut henkisesti erittäin raskas päivä meille läheisille. Ainoa lohduttava tunne on ollut, että nyt tyttäremme sai viimein leposijan, isä kertoo murheellisena.

Nukkui ikiuneen Terhokodissa

Janita Lukkarinen nukkui ikiuneen Terhokodissa. Lukkarisen elämän viimeinen yö meni turvallisesti oman äidin ja isän välissä.

– Janita nukkui meidän välissämme viimeisen yönsä. Keskustelimme kuoleman jälkeisestä elämästä, ja lohduttelimme häntä.

Lukkarinen menehtyi 27. marraskuuta kello 10:05. Isä on kiitollinen, että sai viettää viimeiset päivät rakkaan tyttärensä luona.

Lue myös:

    Uusimmat