Jani Toivola Krista Kososen ihailusta: Hämmentävää!

Kansanedustaja Jani Toivola ottaa osaa perjantaina Suomessa ensi kertaa järjestettävään homogaalaan. Kososen ihailusta kuullessaan mies yllättyi.

Kansanedustaja Jani Toivola nähdään perjantaina monen muun tunnetun suomalaisen rinnalla ensi kertaa Suomessa järjestettävässä homogaalassa. Miehellä on tapahtumassa monta roolia:

– Olen menossa paikalle. Vieraana olemisen lisäksi saan kunnian jakaa siellä yhden palkinnon ja olen ehdollakin sellaisen saajaksi, Toivola kertoo MTV.fille.

– Minusta on mielettömän hienoa, että juhla tulee Suomeen. Kiitos siitä kuuluu koko talkooporukalle, sillä tiedän että siinä on taustalla melkoinen jengi tehnyt paljon töitä asian eteen. On tärkeää puhua asiasta positiivisessa hengessä ja kannustavasti.

Kososen ihailu hämmentää ja ilahduttaa

Gaalan juontava näyttelijä Krista Kosonen paljasti tiistaina Radio Novan haastattelussa ihailevansa julkisuudessa homoudestaan puhuneista etenkin juuri Toivolaa.

– Häntä kunnioitan ihan kauheasti, koska hän on todella rohkea ja edustaa montaa vähemmistöä. Hän on niin rohkeasti sitä mitä on, mikä on todella hienoa, Kosonen kehui Novalla.

Toivola yllättyy saadessaan kuulla Kososen ylistävistä kommenteista.

– Krista Kososen ihailu hämmentää, mutta otan sen ilolla vastaan!

– Ihailen itsekin Kristaa, ihan näyttelijänä. On hienoa, että hän juontaa gaalan, Toivola naurahtaa.

Perjantain juhlaan Toivola suuntaa hyvin mielin. Miehestä on mukava päästä viettämään iltaa asioiden hyviin puoliin keskittyen.

– Odotan tapaavani juhlassa paljon ystäviä ja tutustuvani ehkä uusiinkin ihmisiin.

– On kiva mennä, sillä uskon että tässä illassa keskitytään nimenomaan positiivisiin asioihin ja jutellaan asioista positiivisessa hengessä. Politiikassa saa niin usein vääntää vain epäkohdista, Toivola sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat