Jälleen paniikki kouluampumista todistaneessa kaupungissa – kirkko evakuoitiin

Connecticutissa Newtownin kaupungin katolinen kirkko on jouduttu evakuoimaan. Evakuoinnista kertoo muun muassa paikallislehti Hartford Courant.

Lehden mukaan kirkko tyhjennettiin kävijöistä noin kello 12.40 paikallista aikaa. Paikalla oli sekä kaupungin että liittovaltion poliisijoukkoja. Poliisi tarkasti kirkon ja sen lähellä sijaitsevan rakennuksen.

Muun muassa uutistoimisto AP ja Reuters kertoivat, että kirkolle olisi tullut tieto pommiuhasta. ABC News kertoo puolestaan pelkästään kirkkoon kohdistuneesta uhkauksesta, muttei määritellyt tarkemmin sen sisältöä.

Uutistoimisto Reutersin mukaan poliisi tutki kirkon eikä löytänyt mitään epäilyttävää. Viranomaistiedon mukaan kirkko pysyy kuitenkin suljettuna loppupäivän.

Kirkko sijaitsee hieman alle kahden kilometrin päässä Sandy Hookin koulusta, jossa tapahtui perjantaina järkyttävä kouluampuminen.

Kirkossa oli ollut tapahtuma-aikana menossa jumalanpalvelus. Kirkossa oli järjestetty päivän aikana useita muistojumalanpalveluksia kaupungissa tapahtuneen tragedian vuoksi.

(MTV3 – Reuters – AFP)

Lue myös:

    Uusimmat