Mainos

Jälleen huhuja uudesta "4G iPhonesta"

Applen uutta versiota iPhonesta odotetaan innolla, ja enemmän tai vähemmän epämääräisiä huhuja uutukaisesta on liikkunut julkisuudessa jo jonkin aikaa.

Nyt julki on tullut tietoja, että uutukainen tulee luultavasti saamaan nimekseen "iPhone 4G". Uutuuskännykän ensiesittelyn odotetaan korealaisten lähteiden mukaan tapahtuvan kesäkuussa.

Telecomskorea viittaa verkkosivuillaan paikallisen ETNews -sanomalehden saamiin tietoihin. Lehden lähteiden mukaan iPhonea yksinoikeudella Koreassa markkinoiva KT on allekirjoittanut sopimuksen iPhone 4G:n julkistuksesta paikallisessa kaupassa maailmanlaajuisen julkaisun yhteydessä.

Apple Korean mukaan iPhone 4G on paranneltu sekä teknisesti, että ohjelmistoltaan. iPhone 4G:ssä kerrotaan olevan jopa kaksinkertainen akkukesto ja kaksi kameraa videopuheluita varten. Tosin monilla kilpailijoillahan kaksi kameraa on ollut vakiovarusteena jo vuosia. KT:n kerrotaan myös harkitsevan mobiilitelevisiopalvelua uudelle iPhonelle.

Ennen virallista julkistusta KT suunnittelee ensin tarjoavansa testipuhelimia yritysasiakkailleen jopa jo huhtikuun aikana.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.