Itsemurhan tehneen Stephen ”tWitch” Bossin leski Allison ei ole tanssinut miehensä kuoleman jälkeen: "Voisin antaa itseni vajota todella synkkään paikkaan"

Tanssija ja dj Stephen ”tWitch” Boss kuoli 13. joulukuuta vuonna 2022.

Allison Holker Boss antoi ensimmäisen haastattelunsa Peoplelle miehensä Stephen ”tWitch” Bossin kuoleman jälkeen. Stephen teki itsemurhan 40-vuotiaana 13. joulukuuta. Hänet tunnettiin tanssijana ja Ellen DeGeneresin talk show’n dj:nä sekä yhtenä vastaavana tuottajana.

Allison kaipaa eniten yksinkertaisia hetkiä Stephenin kanssa. Kiireisen työpäivän jälkeen he tekivät usein ruokaa yhdessä ja kävivät sen jälkeen koko perheen kesken keskusteluja. Parilla on kolme lasta: Weslie, 14, Maddox, 7, ja Zaia, 3.

– Rakkautemme oli aitoa ja kovaäänistä. Sanoimme aina ihmisille, että kotimme on kuin koreografiallinen tanssi, Allison kertoi Peoplelle 2. toukokuuta julkaistussa haastattelussa.

Allisonin mukaan kenelläkään ei ollut aavistustakaan Stephenin alakuloisesta mielialasta.

– Hän ei halunnut ihmisten tietävän. Hän halusi olla kaikkien teräsmies ja suojelija, Allison kertoi.

Allison on viimeiset kuukaudet tasapainoillut kivun ja sen ajatuksen kanssa, miten kauniin elämän he Stephenin kanssa rakensivat. Hän ei ole voinut ymmärtää, mitä sillä hetkellä tapahtui, kun Stephen kuoli. Allisonin käy läpi tunteita surusta ja pettymyksestä vihaan ja rakkauteen. Hän kuitenkin ajattelee, että hänen miehensä toi niin paljon iloa maailmaan, että hän ansaitsee tulla muistetuksi kauniina miehenä.

– Voisin antaa itseni vajota todella synkkään paikkaan juuri nyt, ja se olisi ihan oikeutettua. Mutta haluan valita eri tavalla itseni ja lasteni takia, Allison kertoi.

Stephenin kuoleman jälkeen Allisonin oli aina vaikeampaa ja vaikeampaa nousta aamulla sängystä ylös. Menetettyään perheensä selkärangan Allisonin on pitänyt luoda uusi tapa kommunikoida lastensa kanssa. Hän opettaa heille, että viha tai suru ei tee ihmisestä pahaa. Perhe yrittää selviytyä yhdessä ja se vaatii luottamusta ja haavoittuvuutta. He menevät eteenpäin hetki kerrallaan.

Stephen tavarat perheen kotona ovat edelleen koskemattomia, eikä Allison ole pystynyt palaamaan hänelle ja Stephenille rakkaan tanssimisen pariin. Tanssimisen jatkaminen tulee olemaan Allisonille iso askel, mutta hän uskoo pääsevänsä sinne asti.

Lähde: People


Lue myös:

    Uusimmat