Mainos

Israel kirkastaa mainettaan suureleisesti: Oscar-ehdokkaille ilmainen luksusloma

Israelin valtio haluaa kustantaa tämän vuoden Oscar-ehdokkaille kymmenpäiväisen loman pyhään maahan. Eleellään maa haluaa kirkastaa lähinnä omaa mainettaan.

The Guardianin mukaan matka ei ole mikä tahansa matka, vaan tarkoitus on tarjota näyttelijöille ja ohjaajille ensimmäisen luokan lennot mukaan lukien yöpymiset viiden tähden hotelleissa. Hintaa kymmenpäiväiselle lomalle tulee karkeasti ottaen parin israelilaisen keskipalkan verran. 

Israelin turismista vastaavan ministerin mukaan maa haluaa tarjota vaikutusvaltaisille ihmisille mahdollisuuden kokea Israel omakohtisesti, eikä median välityksellä. Ministerin mukaan elokuva-alan vaikuttajat Hollywoodissa muokkaavat mielipiteitä koko maailmassa. Heidän vierailullaan on siis vaikutusta miljoonien fanien asenteisiin esimerkiksi sosiaalisen median välityksellä.

Aloitetta on myös arvosteltu Israelissa. Arvostelijat ovat esimerkiksi muistuttaneet, että monet Hollywood-tähdet kuten Mark Ruffalo ja Mark Rylance ovat avoimesti tukeneet Palestiinan valtiota. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.