Isot rinnat ovat mallille vain haitta

Jättisilikonit vasta hankkinut kohukaunotar Marika Fingerroos toivoo uusien rintojen tuovan hänelle uusia työtarjouksia. Seiska-lehdelle antamassaan haastattelussa ex-salarakas ilmoitti satsanneensa "tisseihin bikinikuvia ja promotöitä varten". Mallitoimistojen ovia uudet rinnat eivät kuitenkaan aukaise.

Mallitoimisto Fashion Teamia jo 20 vuoden ajan pyörittänyt Marjo Sjöroos tyrmää silikonit mallimaailmaan kuulumattomina.

- Silikoneja ei missään tapauksessa hyväksytä mallimaailmassa. Kyllä ne kaikkein suosituimmat mallitytöt ovat nimenomaan pienirintaisia, Sjöroos kommentoi MTV:n Viihdeuutisille.

Myös mallitoimisto Clamos Studion toimitusjohtaja Anniina Salminen-Carrera katkoi Marikan mallihaaveet. Salminen-Carrera oli Sjöroosin kanssa yhtä mieltä siitä, että silikonit vaikuttavat negatiivisesti mallin kysyntään.

- On tietysti parodiarooleja, haetaan esimerkiksi tv-mainoksiin hehkeää blondia, joka voi olla rintava, mutta niitä töitä mainosmallialalla on todella vähän. Yleensä tarvitsee olla hyvin sopusuhtainen, tietysti hoikka. Ja yleensä jos on hoikka, niin silloin harvoin on kovin isoja rintoja, Salminen-Carrera totesi Viihdeuutisille.

Jo kahdesti rintojaan silikoneilla "kohennuttanut" Fingerroos ilmoitti uudeksi kuppikookseen E:n. Moisilla jättitisseillä ei ole kysyntää mallimarkkinoilla.

- A-kuppiset rinnat kävisit kyllä meille. B-kuppiset ovat loistavat. C-kuppiset alkavat olla jo isot ja D-kuppiset ovat liian isot, Salminen-Carrera toteaa.

- Sitä voi kuvitella, että mallina pitäisi olla isommat rinnat, mutta kyllä se on päinvastoin. Ajatellaan vaikka Elina Nurmea. Elina halusi missivuoden jälkeen tehdä mallintöitä, niin hänellä oli rinnat esteenä ja hän halusi pienennyttää ne, Sjöroos kertoi.

Bikinibeiben liivikoko: 75B

Ammattimallien pitää mahtua vaatekokoon 36. Rinnat eivät saa olla suuret, koska silloin yläosat eivät istu nätisti. Vaikka bikini- ja alusvaatekuvissa mallit vaikuttavat uhkeilta, niihin rekrytoidaan kuitenkin ihan normaalirintaisia naisia. Mallitoimistojen johtajat kertoivat mallineitojen ihanteellisen rintaliivikoon olevan B75.

- Se mitä meiltä pyydetään, on B75. Eli silloin jos tehdään alusvaatekuvauksia ja kyseessä on sen vaatteen myyminen, niin silloin se (kuppikoko) on B75. Joitakin C-kuppisia malleja on, mutta se varsinainen vaate-esittelykoko on B75. Silloin kun tehdään bikini- tai alusvaate-esittelyjä, niin silloin meiltä harvoin halutaan edes nähdä muita kuvia, kuin sellaisten mallien, joiden kuppikoko on B75, Clamos Studion toimitusjohtaja kommentoi.

Sjöroosin mukaan alusvaatemallilta edellytetään kurveja, mutta niiden pitää olla luonnolliset.

- Alusvaatemallina jos haluaa toimia, niin kyllä silloin on omat rinnat oltava. Mullakin on ollut muutama malli, keillä on silikonit. Sitten alusvaatefirmat ovat soittaneet ja valittaneet, että "ei käy". Rintaliivit eivät vain istu niin kauniisti, jos ei ole omat rinnat, Sjöroos paljasti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat