Mainos

Isoäiti laittaa tyhjän vauvankopan kuistilleen joka yö – taustalla koskettava syy

Kätilönä työskentelevä nainen ei halua, että yksikään vauva menehtyy enää turhaan. 

Australian Maroubra Beachillä on viime vuosien aikana tehty useita järkyttäviä löytöjä. Vastasyntyneitä vauvoja on nimittäin löydetty alueelta hiekkaan haudattuina. Tapaukset ovat järkyttäneet paikallisia, erityisesti erästä 56-vuotiasta Catherine Lucrea, joka päätti vihdoin tehdä asialle jotain. 

Kätilönä ja sairaanhoitajana toimiva Lucrea ei päässyt yli tiedosta, että mikään taho ei ryhtynyt toimenpiteisiin kuolleiden vauvojen löytämisen jälkeen. Hän päättikin järjestää itse äideille turvallisen paikan, jonne he voisivat epätoivoisissa tilanteissa jättää lapsensa.

– En ymmärrä miksi yhteiskunta ei ryhtynyt toimenpiteisiin karmeiden löytöjen jälkeen. Jos hallitus ei tee mitään, minä teen, Lucra kertoo idean synnystä.

Tarjoaa vauvoille ensisijaisen turvapaikan kotoaan

Uransa aikana kätilö on nähnyt lukuisten äitien kamppailevan masennuksen parissa. Masennus tekee lapsen hoitamisen vaikeaksi ja voi saada äidin pohtimaan epätoivoisia ratkaisuja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Itsekin neljän lapsen äiti ja isoäiti päätti tehdä jotain viattomien lasten hyväksi, ja hän perusti organisaation Operation Safe Haven. Organisaation Facebook-sivuilta löytyy naisen puhelinnumero ja paikka, jonne äidit voivat turvallisesti jättää vauvansa. Hän on jättänyt pihalleen kehdon, jonne äidit voivat jättää vauvansa ilman pelkoa siitä, että heidät tunnistettaisiin.

– Jos olet epätoivoinen, etkä tiedä mitä tekisit, minä tarjoan turvallisen paikan, jonne vauvan voi jättää ilman pelkoa tuomitsemisesta, nainen kirjoittaa Facebook-sivuilla. 

Naisen ei ole tarvinnut jäädä organisaationsa kanssa yksin, vaan perustamisen jälkeen nainen on saanut paljon lahjoituksia, kuten vauvantarvikkeita. 

Lukuisten kyselyiden vuoksi nainen korostaa sivuillaan, että lapset viipyvät hänen luonaan vain sairaanhoitohenkilökunnan tuloon saakka. 

Lähde: Faithit

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.