Iskelmätähti Kyösti Mäkimattilan koskettava kirjoitus – miettii tulevaisuutta: "Tietyt asiat eivät palaa enää koskaan ennalleen"

Kyösti Mäkimattila pohtii tulevaisuutta koronakriisin jälkeen.

Suomen suosituimpiin iskelmätähtiin kuuluva Kyösti Mäkimattila viettää kevään poikkeuksellisesti kotona esiintymiskeikkojen sijaan. Mäkimattila julkaisi useamman kuvan sarjan Instagram-tilillään, jonka yhteyteen kirjoitti koskettavan ja pitkän tekstin.

Mäkimattila pohtii koronakriisin keskellä tulevaisuutta ja nykyhetkeä.

– Käyn päivittäin keskusteluja muuttuneesta maailmasta. Enimmäkseen itseni kanssa, mutta myös kollegojen, ystävien ja läheisteni kanssa. Tietyt asiat eivät palaa enää koskaan ennalleen. Itse kuulun niihin, jotka eivät juo joka aamu samaa kahvia samasta mukista, samalla tuolilla samassa asennossa, samaa maisemaa katsellen. Siksi huomaan, että kaikesta tragediasta huolimatta siis ainakin se on hyvää, että kevät kaikkine kokemuksineen on jotain ihan uutta. Mitään tällaista emme ole kokeneet koskaan ennen, tai siis ainakin oma kevääni on ollut hyvin erilainen moneen edelliseen verrattuna, Mäkimattila aloittaa.

Mäkimattila on kiitollinen ihmisistä, joita hänellä on elämässään. Hän kuvailee läheisiään positiivisin adjektiivein ja kertoo pitävänsä heihin yhteyttä viestein ja puhelimitse.

– Olen näinä viikkoina haastanut omia fakkiutuneita tapojani ja viimeksi tänään tehnyt asioita, joita en ole normaalisti keväisin tehnyt. Tein nimittäin makkaraa. Cajun-maustettua makkaraa. Koska voin.Tänä keväänä on ollut myös aikaa tarkastella omia valintoja, oman pienen elämän tärkeysjärjestyksiä.

– Olen paljon pohtinut sitäkin, että mitä kaikkea muuta haluan tässä elämässä tehdä, kuin kuljettaa lauluja paikasta toiseen. Joitain ajatuksia on siihenkin kehittynyt. Uskoni vanhoihin sananparsiin ja niiden paikkansapitävyyteen on myös lujittunut. Sateen jälkeen tulee aina pouta. Kaikki liittyy kaikkeen. Ja se kaikki on suhteellista.

Mäkimattila oli mukana Tähdet, tähdet -ohjelmassa viime keväänä. Hän pääsi ohjelmassa finaaliin, mutta hävisi täpärästi voittajalle Neon 2 -yhtyeen Jussi Rainiolle.

Lue myös:

    Uusimmat